Skip Navigation Links

İskenderunspor Fırtına Gibi Esiyor..

Hatay süper amatör liginde mücadele eden İskederunspor, Gözcüler deplasmanında bol gollü galibiyetle hanesine 3 puanı yazdırdı.

İskenderunspor Fırtına Gibi Esiyor..

Spor   A+a-

Hatay süper amatör liginde mücadele eden İskederunspor, Gözcüler  deplasmanında bol gollü galibiyetle hanesine 3 puanı yazdırdı.

Gözcüler'de rakibi Gözcülerspor ile karşı karşıya gelen İskenderunspor, bu maçtan mutlak 3 puan almak için sahada  varını yoğunu ortaya koydu. İlk yarının sonunda Kaptan Sedat’ın frikikten attığı golle karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 iskenderunspor/" target="_blank">iskenderunspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yardı da ise galibiyetini sürdürmek isteyen İskenderunspor baskısını artırırken 50. Dakikada Hazo durumu 2-0 yaptı. Sercan'ın kornerden kullandığı topa yükselen Özgür muhteşem bir kafa vuruşuyla durumu 3-0 yapmasını bildi. Bu gollerin ardından ise baskısını rakibi üzerinde daha da artırmak isteyen İskenderunspor 75. Dakikada Joseph kafayla durumu 4-0 yaparken, 88. dakikada Oğuzhan’ın ortasında top havadayken yarım voleyle muhteşem bir gol daha atan Joseph maçın sonucunu belirledi. Bu golün arından ise maç 5-0 sonuçlandı. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet