Skip Navigation Links

Topraktaş Yaylası'na 26 Bin M2 Parke Döşeniyor

Topaktaş Yaylası sakinleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’ ya

Topraktaş Yaylası'na 26 Bin M2 Parke Döşeniyor

Gündem   A+a-

yaylalarına sağladıkları katkılardan dolayı minnettar olduklarını ifade ettiler.

Topaktaş Yaylası Koruma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Mehmet Çankır’da yaylalarına yapılan hizmetler için duydukları minnettarlığın bir ifadesi olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın dev bir posterini yaptırarak yayla girişindeki yüksek bir binanın ön cephesine astırdı.

Topaktaş Yaylası Koruma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Mehmet Çankır yaptığı açıklamada; “Her türlü sorunumuzla yakından ilgilenen ve her aradığımızda kendisine rahatlıkla ulaşabildiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Dudu’ya bir kaç ay önce Yayla alanımızdaki yollarımızın bakımsızlığından bahsettim. ‘Ne yapmamız gerekir’ diye sorunca da buradaki yolların parke kaplanması gerektiğini ifade ettim. Sayın vekilim hemen bizimle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş arasında bir irtibat sağladı. Konuyu kendisi Başkan Savaş’a iletmiş olduğundan bizde direk ihtiyaç olan miktarları ilettik. 20 bin metre kare parke temin edildiği takdirde yayla içi yollarımızın büyük kısmının tamamlanacağını belirttik.” dedi.

Taleplerine kısa zamanda ve daha fazla miktarda bir karşılık gördüklerini de belirten Topaktaş Yaylası Koruma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Mehmet Çankır; “CHP Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Dudu’nun girişimiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş bize 26 bin metre kare parke sözü verdi. Bunun 8 bin metrekaresi geçtiğimiz hafta 11 kişilik bir ekibin çalışması sonucu yapıldı. Önümüzdeki hafta aynı miktarda bir alanın daha parke kaplanması hedeflenmekte. Çalışmalara 1 forklift, 1 kepçe ve iki kamyon ile aralıksız devam ediliyor. Yayla sakinlerimizin hepsi Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı duacı oldular. Bizde Başkanımızın dev bir posterini yapıp yayla girişine asarak minnettarlığımızı ifade etmek istedik” dedi. 

 

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

     

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet