Skip Navigation Links

Muhteşem Şenlik, Muhteşem Kalabalık

Kırıkhan dün adeta boşalıp, mesire alanına taşındı. 8. Bahar Şenliğinin düzenlendiği mesire alanını onbinlerce vatandaş doldurdu.

Gündem   A+a-

 
 
 
 
Kırıkhan dün adeta boşalıp, mesire alanına taşındı. 8. Bahar Şenliğinin düzenlendiği mesire alanını onbinlerce vatandaş doldurdu.
Pazar sabahı olmasına karşın erken saatlerde halk mesire alanını doldurmaya başladı. Okullar, yurtlar, esnaflar, kuruluşlar mesire alanında stant açarak hem satış yaptılar, hem çalışmalarını sergilediler. Geleneksel Bahar Şenliğinin 8.’si saat 10.00 da başladı. Kaymakam Fecri Fikret Çelik, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ragıp Taylan, Belediye Başkanı Murat Sakman, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Yzb. Cemalettin Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Korkmaz, CHP Milletvekili adayı Hasan Akgöl, MHP Milletvekili adayı Şefik Çirkin,İsmail Hakkı Yücel, Ömer Girgeç, Yaşar Gülakan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Meto, MHP İlçe Başkanı Ali Sinan Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Altuğ Erdem, SP İlçe Başkanı Mevlüt Kızılaslan ve partilerin yönetim kurulları, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadil Keskin, resmi daire amirleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından Belediye Başkanı Murat Sakman kürsüye çıktı. Annelerin önemini belirten bir konuşma yapan Sakman konuşmasının bitiminde ise Saygıdeğer halkımız herşeyin en iyisine layıktır. 6 Temmuz günü ?Kırıkhan’a Türk Askerinin Giriş Yıldönümü ve Kavun Festivali münasebetiyle düzenlenecek etkinlik çerçevesinde Kırıkhan’a konser vermek üzere Fatih Kısaparmak’ı getirtip, coşkularına coşku katacağız “ dedi.
 
Murat Sakman konuşma kürsüsünden inerek davetliler arasındaki annesinin yanına gitti. Sakman, annesinin elini öpüp anneler gününü kutladı. Rahmetli Belediye Başkanı Mehmet Sakman’ın eşi, Murat Sakman’ın annesi olarak 2 Belediye başkanının en önemli varlığı olma onuruna erişen Nazife Sakman, oğlu Murat’a sarılarak, böylesine bir hayırlı evlat yetiştirmenin onurunu bir kez daha yaşadı. Halk Eğitimi Merkezi Karate ekibinin gösterileri,?Karadeniz ekibinin oyun gösterileri ardından mahalli sanatçılar sahne almaya başladı. Kırıkhan’lı Müzik Grubu Erguvan , Mehmet Çiğdem, Pınar Can, Bestami Acar, Cumali Yıldız, Muzaffer Gök, Gözde Anıl ve Ferdi Gürses söyledikleri şarkılarla vatandaşlara güzel bir müzik keyfi yaşattılar. Çoğu vatandaşlar müzik eşliğinde oynayıp stres attılar. Kaymakam Çelik, Belediye Başkanı Sakman, Garnizon Komutanı Taylan, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz anneler günü dolasıyla mesire alanında bayanlara gül dağıttılar. Belediye Başkanı Murat Sakman, ilk gülü annesine verdi. Sakman, yaşlı kadınların da ellerini öperek gül verirken, katılımcılar adeta Murat Sakman’ı bağırlarına bastılar. Onbinlerce kişinin doldurduğu mesire alanındaki şenlik akşam saatlerine kadar devam etti. Şenliğe katılan vatandaşlar?“ Monoton bir yaşamdan böylesine eğlenceli ve farklı bir ortama bizleri taşıyan Belediye Başkanı Murat Sakman’a çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun.”dediler. Belediye Başkanı Murat Sakman,” Bizleri böylesine önemli bir günde yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kırıkhan halkı herşeyin en iyisine layıktır, bizde halkımıza en iyileri yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Murat Sakman, Mesire alanındaki güvenlik ve trafik akışının sağlanması konusunda etkili bir çalışma yapan Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür etti. 8. Bahar Şenliğinin düzenlenmesi konusunda etkili çalışma gösteren Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat ve tüm Belediye çalışanları ise Belediye Başkanı Murat Sakman’dan ve katılımcılardan tam not aldılar. Belediye Başkanı Sakman, yardımcısı Polat ve tüm çalışanlarına gösterdikleri gayretli çalışmadan dolayı teşekkür etti.
 
ANNELERE ÖZEL EĞLENCE
Belediye Başkanı Murat Sakman’ın eşi İlknur Sakman anneler günü münasebetiyle Harbiye’de annelere yönelik bir kutlama programı düzenledi. 850’e yakın annenin katıldığı gecede, anneler yemek hazırlamayıp, hazırlanan yemekleri yediler, çalan canlı müzik eşliğinde ise unutulmayacak bir eğlence yaşadılar. Belediye Başkanı Murat Sakman anneler gününü kutlamak için kısa bir süreliğine de olsa geceye katılarak, tüm katılan bayanların anneler günü kutladı. Sakman, annelerin yaşamın her bölümünde önemli görevler üstlendiğini ve cennet annelerin ayağının altındadır hadisiylede yaratan katında da değerli olduğunu ve her bayanın anne olmaktan onur duyması geregini belirtti. Geceye katılan bayanlar, Harbiyeye kadar gelerek anneler gününü kutlayan Belediye Başkanı Sakman’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler. Murat Sakman konuşmasının hemen ardından salondan ayrıldı. Güzel bir gece yaşayan bayanlar, böyle bir ortamı hazırlayan İlknur Sakman’a da çok çok teşekkür ettiler
 
POLİSE ÖNEMLİ DERS “ BÜYÜK SORUNLAR GELİŞİMİNİZİ SAĞLAR”
Kırıkhan Emniyet Müdürlüğü personeli 3 günlük bir eğitim seminerine tabi tutuldu. Semineri ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Adil Maviş sundu. 4-6 Mayıs tarihleri arasında Hamamat Otelde gerçekleştirilen seminerin konusu Pozitif Düşünce, Stres ve öfke yönetimi olarak belirlendi. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Korkmaz, müdürlük bünyesinde görev yapan personelin olaylar karşısında daha sakin ve akılcı davranmaları ve stres ve öfkeden uzak durmaları için bir seminer düzenlenmesi çalışmalarına başladı. Bu konuda Kişisel Gelişim Uzmanı Adil Maviş’le görüşüp, anlaştı. 3 gün boyunca halkın can ve mal güvenliğini koruyan polislere eğitim veren Adil Maviş’in en önemli ifadesi şu oldu “ Ne kadar büyük sorunla karşılaşırsanız gelişiminiz o denli büyük olur. Bu nedenle yaşamınızda hep büyük sorunlarla karşılaşmanızı diliyorum”. Eğitim semirerine katılan polislere sertifikaları ise düzenlenen törenle verildi. Öğretmenevinde düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve ilçe yöneticileri katıldı. .
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet