Skip Navigation Links

Çalışkan: 'Ne Dediysek Sonradan Haklı Çıktık'

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan seçim çalışmalarını Antakya’da sürdürürken gündeme dair açıklamalarda bulundu

Çalışkan: 'Ne Dediysek Sonradan Haklı Çıktık'

Gündem   A+a-

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan seçim çalışmalarını Antakya’da sürdürürken gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan beraberinde İl Başkanı Mustafa Eğe, Milletvekili adayları Serdar Özal ve Mehmet Aydoğan ile birlikte Antakya’da basın mensubu ve STK ziyaretleri ile sohbet toplantısı, taziye ziyaretleri ve bazı mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Muhasebeciler Odası ve basın mensupları ziyaretinde Çalışkan, “Derin öngörüye sahip bir parti olduklarını belirterek, Suriye, Ergenekon, Arap baharı, Çözüm Süreci, Paralel gibi konuların hepsinde Saadet Partisi’nin derin öngörülere sahip olduğunu, tüm bu konularda ne dediysek sonradan haklı olduğumuz ortaya çıktı” dedi.

Ev ziyaretlerinde Çalışkan, Mecliste mutlaka Saadet Partisi’nin olması gerektiğini ifade ederek, “Çünkü İktidarın problemleri çözemediği gibi onlara düzgün yol gösterecek muhalefette yok. Türkiye’nin çevresi ateş çemberi içerisindedir. Bu durumda mutlaka aklı başında, memleketin geleceğini düşünen yol gösteren kişilere ihtiyaç vardır. O da Saadet Partisi’dir.

Bu Ülkede Üçüncü Bir Seçenek Var Oda Saadet Partisidir

Ülkedeki sorunlardan birinin de insanların kamplaştırıldığını dile getiren Çalışkan, “Senelerce barış dediler, bir günde her şey bitti. Barış süreci yürütülüyorsa destekleyeceksin desteklemiyorsan düşmansın!”Bu ülkede üçüncü bir seçenek var oda Saadet Partisidir. Saadet Partisi, tek alternatif gerçek çözümdür” diye konuştu.

Ülkemizin Her Bir Köşesi Yabancı İşgal Güçlerine Ait Tesislerle Dolu

Bugün ülkemiz adeta işgal altındadır diyen Çalışkan,“Ülkemizin her bir köşesi yabancı işgal güçlerine ait tesislerle doludur. Etrafımızda irili ufaklı yüzlerce yabancı işgal güçlerine ait tesisler var. Hepsi yönetimdekilerin eseridir. İncirlik gibi bu üsler havaalanları ancak komşu ülkeleri bombalayama yarıyor.Suriye politikası en canlı örnek olarak ortadadır. Saadet Partisi ilk günden beri sakın böyle bir savaş olmamalı dedi.  Ancak dört yıl sonra bugün Saadet’in ne demek istediği anlaşılıyor.” Şeklinde konuştu.

Günün sonunda Çalışkan, Akbulut ve Yıldız ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak taziyelerini iletti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet