Skip Navigation Links

Açılan Tüp Bebek Merkezinde Annelere Gebelik Eğitimi Verilecek

Gaziantep'de Belediye tarafından açılan İnfertilite ve Tüp Bebek Merkezinde anne oteli hizmeti,annelere eğitim verecek gebe okulu da bulunuyor

Açılan Tüp Bebek Merkezinde Annelere Gebelik Eğitimi Verilecek

Sağlık   A+a-

Gaziantep'te açılan ikinci Tüp Bebek Merkezinin açılışına Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Genel sekreteri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'ün yanı sıra birçok davetli katıldı. Açılışı yapılan İnfertilite ve Tüp Bebek Merkezinde, hem anne okulu hem de anneler eğitim verilecek gebe okulu da bulunuyor.
Merkezin açılışı öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Yıllardır uğraştığımız, mücadele ettiğimiz, çalışmalarda önemli bir noktayı, birlikte yakalamış olduk. Bu yolculuk, bizim için çok eski bir yolculuktur. Çünkü özellikle şunu hepimiz iyi biliyoruz ki, evlat kadar, evlatsızlıkla da Yüce Mevla'm sınav veriyor. Hepimiz kadere iman ediyoruz. Bir taraftan da, akli olarak teknolojiyi kullanıp, önümüzdeki engelleri kaldırmakta Yüce Mevla'mın bize verdiği, insana verdiği en büyük güçlerden bir tanesidir. Güneydoğu'dan gelen bir aile dediler ki, biz Ataerkil bir aileden geliyoruz. Bizim evladımız olmuyor evladımızın olması için uğraşacak imkanlarımız yok. Aile üzerime baskı yapıyor. Ben eşimi çok seviyorum. Ailem, çocuk olmadığından dolayı, ikinci bir eş almam için üzerimde baskı var. evladımızın olması için bize yardım edin dediler" şeklinde konuştu.
"İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN"
AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ise "Kamu ve yerel yönetim ortaklığıyla Büyükşehir'imiz ve Sağlık Bakanlığımız birlikte el ele vererek, çok önemli bir hizmet alanını, Gaziantep'imiz için, bölgemiz için açılışı her p beraber yapıyoruz. değerli misafirler, Türkiye'de siyasetin, Türkiye'de devlet yönetiminin, merkezinde eğer ki insan olursa, bu gibi eserler, bu gibi hizmetler her zaman milletin hizmetine seferber kılınmıştır. Bizim temel anlayışımız siyaset ve devlet yönetmek. Anlayışımızın merkezinde, Osmanlının kurucusu, manevi büyüğü Şeyh Edebali'nin bir sözü yazmakta, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" diye konuştu.
Vali Ali Yerlikaya, "2015 yılı içerisinde, bu atılan ilk temeli, 2016'nın ilk 6 ayı içerisinde, 3 temel daha izleyecek, bunlardan ikincisi, 2008 yılında açılan, Çocuk hastanemiz vardı, bu bize yetmiyor. Onun bahçesinde 300 yataklı bir hastane daha yapıyoruz. Peşinden üçüncü bir ihale daha yapılıyor. Oda 25 Aralık Devlet Hastanemizin bahçesine, yine 300 yataklı yeni modern bir hastane. 900 yatak oldu. Yer değişikliği meselesiyle ilgili, şehrimizde tartışma konusu olmuştu ama bu belki gecikmesinde de aslında belki bir hayır oldu. Eskilerin, geç olsun ama geç olmasın diye bir sözü vardı" ifadelerine yer verdi.
Gaziantep Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hayati Deniz, "Bugün herkesi kıskandıran Tüp Bebek Merkezi, Genetik tanı merkezi, aynı zamanda gebe annelerimize, eğitimi verecek gebe okulu ve anne otelinin açılışı yapıyoruz. Buda ilimiz için, bölgemiz için çok büyük bir hizmet" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet