Skip Navigation Links

Büyükşehir Boks Takımı Uluslararası Arenada

Hatay'ı ve Türkiye'yi Hatay Büyükşehir Belediyespor sporcusu Nevzat Kesen ve eski Avrupa Şampiyonu antrenör Erkan Yılmazbaş temsil edecek.

Büyükşehir Boks Takımı Uluslararası Arenada

Spor   A+a-

Boxen İnternational Kupası’nda Türkiye ve Almanya karşı karşıya gelecek. 21-27 Ekim tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek olan Türkiye ve Almanya’nın en iyi boksörlerinin karşı karşıya geleceği turnuvada Hatay'ı ve Türkiye'yi Hatay Büyükşehir Belediyespor sporcusu Nevzat Kesen ve eski Avrupa Şampiyonu antrenör Erkan Yılmazbaş temsil edecek.

Nevzat Kesen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan vekili ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’i ziyaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediyespor spor branşları arasına boks takımını ekledi. İlk müsabakasını uluslar arası arenada yapacak olan Büyükşehir Belediyespor takımı sporcusu Nevzat Kesen’in 3 Türkiye şampiyonluğu bulunuyor. Kesen Almanya gidişi öncesi yaptığı açıklamada “öncelikle bana desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve kulüp başkanımız Serdar Güven’e teşekkür ediyorum. Ülkemi ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil ederek, yeni kurulan kulübümüze kupa ile dönmek istiyorum” dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet