Skip Navigation Links

2011'de Neler Oldu?

Geçen genel seçimlerde MHP'den Milletvekili aday adayı olan Kemal Nizipoğlu 2011 yılını yaptığı yazılı açıklamayla değerlendirdi.

Gündem   A+a-

2011 De Neler Oldu?
 
Geçen genel seçimlerde MHP’den Milletvekili aday adayı olan Kemal Nizipoğlu 2011 yılını yaptığı yazılı açıklamayla değerlendirdi. 2011 yılında Dünya da gelişen olaylarla başlayıp Türkiye’de gelişen olaylarla A’dan Z’ye her şeye değinen Kemal Niziplioğlu yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “2011 Arap baharıyla açılış yapmıştır Tunus kendini kurtardı ilk ateşi yaktı ateş diyorum çünkü aynı ateş gibi biri biri ardına yandı demokratikleşme çabaları. Sancılı doğumlar gibiydi çok insan öldü ama hiç bir şey daha başlamış sayılmaz bile. Devam edersek mübareğin istifasıyla mısır nefes aldı derken mısır şimdilerde hala asker ile mücadele ediyor. Çoğu kimse Türkiye’ye benzetiyor model diyorlar ya hani tamam Türkiye bölgenin model lideridir ama biz çok mesafe kaydettik. Kaddafi’nin yüzlerce insanı katlederek girdiği mücadelede hepimizin gözü önünde Kaddafi Sokak ortasında katledilmiştir! Japonya’daki tusunami ve nükleer felakette 18 bin insan yaşamını kaybetmiştir ve hala Japonya rahat değil. Usame bin ladinide unutmamak gerekir rüzgâr hızıyla alınıp güya yok edildi. Dünya ölüsünden de dirisinden de birşey anlayamadan. Avrupa da özellikle Yunanistan’ın ekonomik krizi ve ard ard a gelen iflas ve kötü ekonomik veriler not düşürmeler ile geçti ve böylede gidecek gibi görünüyor. Dünya değişiyor demiştik o eski batı deyimi güçlü batı sanki yavaş yavaş serveti de ticareti de doğuya kaydırıyor! Memleket, e gelince O kadar çok başlık var ki ben sadece bir kaçını seçtim. 2011 de Türkiye eski başbakanlardan kendi dönemine damgasını vuran Necmettin Erbakanı kaybetti bu gün hala AKP çatısı altında öğrencileri yola devam etmektedir. Terör örgütü sözde ateşkesini sona erdirip bütün bir yıl kadın çoluk çocuk asker sivil demeden herkesi katletmiş seçimlerden sonra bunu katlamıştır seçim demişken memleket bir seçimi daha geride bırakırken AKP ye bir dönem daha iktidar yolunu açmış tutuklu vekiller dönemine de girilmiş oldu. Patlamalar mayınlar pusularla yoğun bir şekilde karanlığa itildik! Şehitler ölmez vatan bölünmez sesleriyle inledi sokaklar ciğerimiz yandı durdu! Baykalsız chp Kılıçdaroğlu dönemi beklentisi yerine getirilmemiş bir CHP kitlesi şaşkın! Birde şike dönemi Fenerbahçe aziz yıldırım ve diğerleri özel yasalar komedisi. Bir türlü bitmeyen van depremi ve Suriye suriyeyi dış değil iç mesele kabul ediyorum. Ateş geldi burnumuzu yakmaya başladı! Ne gariptir Türk bayrağı Suriye’den hiç eksik olmamıştır son yıllardaki iyi komşuluk ilişkileri Esad’ın Türkiye ziyaretleri başbakanın sayısını unuttuğumuz Suriye gezileri hep bayrak vardı ama şimdi bayrak muhaliflerin elinde ama tutanın eli yanıyor.!!
Fakire bir türlü yansımayan Türkiye’nin ekonomik gücünü konuştu dünya kocaman bir cari açık deliği ve ısınan piyasa verileri. Dünya basını bir yandan överken diğer yandan acaba nerede patlar yorumu yaptı hep. Nihayet ermeni soykırımı tiyatrosu!!! Kimse bu Fransa neden bunu yapıyor demiyor. İşin garibi Ermenistan bile kısa bir minnettarız diyebildi Ermenistan kullanıldığının farkına vardı çok mu seviyorlar! Neden neredeyse yüz yıl sonra önemli oldu bu iş! Söyleyeyim 10 yıl önce kuruldu tezgah. Türkleri delirtip Avrupa birliğinden tiksindirmek için! Başarılıda oldular bakın kimse Avrupa birliği istemiyor! Gerek de kalmadı bu kadar aşağılanmaktan yoruldu vatandaş istemiyor bir referandumla cesaretleri varsa sorsunlar kaç kişi evet der sizce?”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet