Skip Navigation Links

Başkan Vekili Zeki Aytaş çalışmaları yerinde inceledi..

Çalışmaları birebir denetleyen Zeki Aytaş, yaptığı özel açıklamada insafsızca eleştirenleri de bombardımana tuttu.

Gündem   A+a-

Çalışmaları birebir denetleyen Zeki Aytaş, yaptığı özel açıklamada insafsızca eleştirenleri de bombardımana tuttu.
Başkan Vekili Zeki Aytaş çalışmaları yerinde inceledi..
İskenderun Belediye Başkan vekili Zeki Aytaş, Cuma günü İskenderun’da etkili olan fırtına ve sağanak yağıştan sonra şehir genelinde incelemelerde bulundu. Numune ve Piri reis mahallesini de ziyaret eden başkan bir süre mahalle muhtarlarıyla görüştü.
Aytaş, Yağmur suyu drenaj çalışması yapılan E–91 kara yolu üzerindeki yağmur suyu drenaj projesi inceledi.


Belediye Başkan yardımcısı Safa Buran, proje çalışmaları hakkında Başkan Vekili Aytaş’a bilgi verdi ve alışmaların yakın yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade etti.
İskenderun Belediye Başkan Vekili Zeki Aytaş, 8. Gün Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada, yaptığı incelemelerde yönetim olarak yaptıkları tüm çalışmaların olumlu sonuçlarının ortaya çıktığını belirterek, “Bugüne kadar ağır eleştiri bombardımanına maruz kalan CHP’li İskenderun Belediyesi, yapılan tüm çalışmaların doğru ve tam zamanında yapıldığını söyledi.
Bugüne kadar seçilen tüm belediye başkanlarının hizmet dönemlerinin ilk üç yılında hiçbir faaliyette bulunmadıklarının istatistikî belgelerde açık olduğuna vurgu yapan Aytaş, CHP’li İskenderun Belediyesi yönetiminin Başkan Yusuf Civelek’le çok önemli hizmetlerin altına imza atıldığının açık olduğuna dikkat çekti.


En küçük bir yağmurda su baskınlarına maruz kalan mahallelerde menfez ve kanal çalışmaları, servis yolları, yol genişletme çalışmaları ve daha birçok çalışmanın kısa sürede tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Zeki Aytaş, “Bugüne kadar insafsızca eleştirenler, yapılan onca çalışmayı görmezden gelirken, aynı zamanda geçmiş dönem belediye başkanlarının görev süreleri içerisinde ilk üç yılı ne kadar boş geçirdiğini de bildikleri halde kıyas yapmak yerine çıkar ilişkisi içerisinde ağır eleştiri bombardımanına tuttular. İskenderun’da günlerce süren yağmura rağmen ne bir su baskını ne de halkımızı mağdur edecek bir tek olay vuku bulmadı. Yapılan çalışmaların sonucu olan bu huzurlu ve güven ortamını bozmak isteyenlerin iyi niyetten yoksun olduklarını açıkça söyleyebilirim. Unutulmamalıdır ki; Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Yusuf Civelek ve yönetimi olarak yolumuza devam ederken, vicdanımız bir o kadar rahat” dedi.



Belediye Başkan Vekili Aytaş daha sonra İskenderun Belediyesi’nin filosuna yeni kattığı kombine kanal temizleme aracının Atatürk Bulvarı üzerindeki çalışmasını denetledi.

Son durak olarak fırtına ve yağmurdan sonra düşen palmiye yapraklarının toplanması ve kışlık bakım çalışmalarını da izleyen Zeki Aytaş vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet