Skip Navigation Links

Kozan'da Dış Ticaret Eğitimi

Kozan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü,Kozan Ticaret Odası ve Kozan Ticaret Borsası Başkanlığı'nca hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı

Kozan'da Dış Ticaret Eğitimi

Gündem   A+a-

tarafından kabul edilen proje kapsamında "Kozan'da Dış Ticaret Eğitimi" verilmeye başlandı.
Kozan Ticaret Borsası toplantı salonundaki eğitimin amacının bir firmanın tüm dış ticaret süreçlerini tek başına yapabilecek seviyeye getirmek olduğu belirtildi.
Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan, firmasını uluslar arası pazara açarak ihracat yapmak isteyen firma sahiplerinin yurt dışı pazarına açılmasında işini bilerek profesyonel bir şekilde yapması için gerekli eğitimin verildiğini kaydetti. Yağan, "Kozan ekonomisinin gelişmesi ve Kozan'daki sanayici esnafımızın dış ticarete açılması için Çukurova Kalkınma Ajansına sunduğumuz proje kapsamında Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ile Kozan'daki sanayici iş adamlarımıza ve personellerine eğitim verilmeye başlandı. Günlük dört saat toplamda ise 120 saat olan eğitimin bitiminde sertifikalar verilecek. Kursiyerlerimizin eğitim sonunda firmalar adına yurtdışı pazarlardan müşteri ve tedarikçi araştırması yapabilecek, ihracat, gümrük, lojistik, banka süreçlerini yürütebilecek seviyeye gelecekler. İş adamlarımız günümüzün gözde mesleklerinden birine sahip olacaklar. Firmalarını uluslar arası pazara açarak yeni müşteriler bulacaklar ve satışlarını artıracaklar. Bu vesile ile eğitimimizin ülkemize, Kozan'ımıza, firmalarımıza ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet