Skip Navigation Links

Kadın Hırsızları Kapıcının Dikkati Yakalattı

Adana'nın Kozan ilçesinde apartmandaki dairelere girerek hırsızlık yapan 2 kadın, apartman kapıcısının dikkati sayesinde yakalandı

Kadın Hırsızları Kapıcının Dikkati Yakalattı

Gündem   A+a-

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in Silifke ilçesinden Adana'nın Kozan ilçesine gelen Nimet Ç. (22) ve Dilek B. (33), Karacaoğlan Mahallesi'nde bulunan bir binaya girdi. Kadınlar, daha sonra din görevlisi Mehmet Eroğlu'nun dairesine geldi. Zanlılar yanlarında getirdikleri çay kaşığı ve kart ile kapıyı açıp içeri girdiler. Kadınlar, evde uyuyan genç erkeğe rağmen evde bulunan 12 bin 500 lira ile bir miktar döviz, yüzük ve çeyrek altınları alarak evden ayrıldılar. Yan taraftaki apartmanın kapıcısı, apartmana girerken başları açık olan kadınların apartmandan çıkarken başörtülü olduğunu fark edince polisi arayarak durumu anlattı. Olay yerine gelerek apartmanın çevresinde araştırma yapan polis kadınları yakaladı. 2 kadın, ekiplerce sorguya alınmak üzere Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadınlar adliyeye çıkarıldı. Savcılık sorgusunda suçunu kabul eden kadınlar, tutuklanarak Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Nimet Ç.'nin daha önce de hırsızlık suçundan kaydı olduğu öğrenildi.
Evi soyulan ev sahibi Mehmet Eroğlu, eve girmeden komşularının kendilerini uyardığını belirterek, "Hocam dairenize baktınız mı, hırsızlık olabileceği söylendi. Bende imkanı yok, oğlum evde dedim. Ve evde çelik kapı var, kapı da kapalı. Yakalanan hırsızların ceplerinden çıktığı söylenen çay kaşığı ve bir kart ile eve girilmiş. Oğlum uyurken hırsızlar evde bulunan yaklaşık 15 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyalarını alarak apartmandan çıkmışlar. Apartmandan çıkarken komşu apartmanın kapıcısı kadınların girerken başlarının açık olup, çıkarken başlarına eşarp bağladıklarını fark edince polisi aramış. Poliste kıskıvrak yakalamış. Ben buradan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Evlerinizin kapısı çelik kapı da olsa kilitlemeden kapıyı çekip gitmeyelim. Evlerimizin çevresinde gördüğümüz yabancı kişileri mutlaka emniyet birimlerimize bildirelim" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet