Skip Navigation Links

Başkan Savaş Hassalı İşadamlarıyla Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa ilçesinde bölge iş adamları ile görüştü.

Başkan Savaş Hassalı İşadamlarıyla Buluştu

Gündem   A+a-

Hassa’nın sıkıntıları hakkında yerel dinamik olan iş adamlarının da görüşünü alan başkan Savaş, Hatay’ın her noktasında, büyükten küçüğe, siyasi görüşü ne olursa olsun siyasi kaygı gütmeden ayrımcılık yapmadan görüştüklerini vurguladı. 
 

Toplantıda dikkat çeken nokta, is yeri tabela vergileri oldu. Bütün sorunları dikkatlice dinleyen başkan Savaş, sıkıntıların farkında olduklarını belirterek bütün sıkıntıları çözeceklerini söyledi.  
 

Savaş: “Hassa’ da yapılan hizmetler hakkında yapılan  çalışmalar kış aylarında artan yağışların kaynaklanan şu baskınlarını ve taşkınları  önlemek amacıyla toplantıda 11 menfez içme suyunun çamurlu ve pis gelmesinden dolayı 40 km içme suyu hattı, 1600 metreküp’lük 4 adet içme suyu terfi istasyonu, 3 adet sondaj kuyusu ile ilçedeki içme suyu ve kanalizasyon sıkıntısı büyük ölçüde çözülmüş oldu.  İlçeye Toplamda 76 bin 811 metre içme suyu borusu döşendi ve daha bir çok projemiz hayata geçmek üzere.” Dedi.

Başkan Savaş’a CHP Hassa ilçe başkanı Haydar Ergüneş, CHP Hatay İl başkanı Ertuğrul Gün ve çok sayıda partili eşlik etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet