Skip Navigation Links

Kadınları Rengarenk Bir Kış Bekliyor

Adana Optimum Alışveriş Merkezi,Stil ve Marka Danışmanı Yelda İpekli'yi konuk etti

Kadınları Rengarenk Bir Kış Bekliyor

Yaşam   A+a-

Kadın hazır giyimin öncü markalarından Batik'in marka koordinatörü ve stil danışmanı Yelda İpekli, mağazalar turunun Adana Optimum'daki durağında, şıklığı seven hanımlara tüyolar verdi.
Bu kış kadınların rengarenk olacağını, tarçın rengi ağırlıklı olarak çalıştıklarını anlatan Yelda İpekli, "Uzun paltolar, kabanlar olmazsa olmazlar arasında. Bu senenin modasında renkli kabanlar ve montlar var" dedi.
Dinamik bir koleksiyon hazırladıklarını anlatan Yelda İpekli, "Renklerimiz her zamankinden daha canlı olacak. Aslında 3 tema işleyeceğiz, bu üç tema da dünya modasını takip eden trendlerden oluşuyor. O yüzden çok iddalıyız. Hem sonbahar-kış, hem de ilkbahar-yaz koleksiyonun da iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.
Yelda İpekli, yeni koleksiyonlarının her zevke ve her yaş grubuna hitap ettiğini vurguladı. İpekli, günümüz gençlerinin giyim alışkanlıklarını değerlendirirken de, "Şimdi ki gençler son derece dinamik giyinmeyi seviyorlar, tek bir modayı bağlı kalmak istemiyorlar. Onların özgürlükçü ruhunu desteklemek istiyoruz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet