Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Edis'in Yeni Albümü Şubat'ta

Türk pop müziğinin 'taze kanı' olarak tanımlanan Edis'in yeni albümü yolda

Edis'in Yeni Albümü Şubat'ta

Magazin   A+a-

"Benim ol" ve "Olmamış mı" adlı hit şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Edis, Şubat 2016'da çıkacak yeni albümünde şarkıların büyük bir bölümünün bestesinin kendisine ait olacağını söyledi.
Son yılların en etkili çıkışını yaparak gündeme gelen Edis, ilk alışveriş merkezi mini konserini gerçekleştirdiği Adana Optimum AVM'deki "Moda Günleri" etkinliğinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Genç sanatçı, popstar olmanın inceliklerinden özel yaşantısına kadar her konuya değindiği açıklamasında, mütevazi ve sempatik kişiliğiyle dikkatleri çekti.
"KEBAP KÜLTÜRÜNE YABANCI DEĞİLİM"
Adana'ya ilk kez geldiğini belirten Enis, konser öncesinde kebap yediğini belirterek, "Buradan çıkınca da yine kebapçıya gideceğim. İzmirliyim ama müthiş bir kebap kültürüm var. Bizim evde haftada üç kez kebap yenir. Ama kebabı icat edildiği yerde, gerçek mekanı Adana'da yemenin tadı da bir başkaymış. Adana'ya ilk kez geldim, acılı Adana kebabını doya doya yiyorum" dedi.
Edis, kendini üç kelimeyle anlatırken, "Egosuz, samimi ve işi ile eğlenmeyi seven" olarak tanımladığını söyledi. Aldığı ödüllerden de söz eden Edis, bu yıl aday olduğu her yarışmadan ödülle çıktığını belirterek, "Aynı anda 8 ödül almak çok güzel bir duygu. İnsanı acayip motive ediyor. Yıllardır verdiğim emeğin ödülleri bunlar. Sabırla, inatla, azimle çalışmanın mükafatı diye düşünüyorum" diye konuştu.
Müzik hayatına başlarken başta ailesi olmak üzere tüm çevresinin motivasyonu ile güç kazandığını, bu yüzden şanslı olduğunu anlatan Edis, müziğe adım atmak isteyenlere de kucak açtı. Edis, kendisi gibi genç sanatçılara her zaman destek vermeye, bestelerini okutmaya da hazır olduğunu söyledi.
"OYUNCULUĞU BASAMAK YAPTIM"
Bugün birçok sanatçı müzikten oyunculuğa atlarken, kendisinin tam tersi oyunculuktan müziğe atladığını belirten Edis, "Oyunculuğu basamak yaptım. Çünkü, 17 yaşında albüm çıkarmaya çalıştığımda bana 'sen daha küçüksün, git oku falan' dediler. Ben de oyunculuk yaptım. Ama tabi o da kolay olmadı. Seçmelerle bayağı uğraştım. Çünkü, müziğe sıçramak için bu dünyanın içine girmem gerekiyordu" dedi. Edis, esprili bir dille büyüyünce de müziğe geçiş yaptığını söyledi.
Edis, gelecekle ilgili hayallerinin çok büyük olduğunu belirterek, "Ben arkamda güzel bir hikaye bırakmak istiyorum. Ama bunun büyüklüğü ne kadar olur bilmem. Şu dönemde müzik yapmak zor aslında. Çünkü, çok fazla geri dönüş sağlamıyor. Ama benim hayatım hep müzik oldu, öyle de kalmaya devam edecek" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar