Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu İnsanlık Dışı Vahşeti Lanetliyor Ve Kınıyoruz

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ Ankara’ da yaşanan terör saldırısı ile ilgili bir kınama bildirisi yayınladı.

Bu İnsanlık Dışı Vahşeti Lanetliyor Ve Kınıyoruz

Gündem   A+a-

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ  Ankara’ da yaşanan terör saldırısı ile ilgili bir kınama bildirisi yayınladı.

Teksöz  yayınladığı bildiri şöyle; “Terörün acımasızlığı bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Barış ve demokrasi amacıyla yapılması planlanan bir miting öncesi masum insanları hedef alan bu insanlık dışı vahşeti lanetliyor ve kınıyoruz.

Terör saldırısında hayatını kaybeden yurttaşlarımızın acısını  tüm ulusumuzla birlikte yürekten paylaşıyoruz.  Yaralanan vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' diyoruz.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Yönetim Kurulu olarak inancımız odur ki, bu tür terör olaylarının Ülkenin Birliğini  ve Dayanışmasını bozmaya gücü yetmeyecektir.

Demokrasinin tüm Kurum ve kuralları ile işletilmesini engellemeye dönük her türlü terörün karşısında ulusça durmanın zamanıdır. Bu kararlılıkla  en kısa sürede olayın aydınlatılmasını,  sorumlularının cezalandırılmasını bekliyoruz.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar