Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Saadet Partisi,Hatay'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Hatay Teşkilatı, milletvekili adaylarını tanıttı

Saadet Partisi,Hatay'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Gündem   A+a-

1. Sıra Adayı Necmettin Çalışkan,"1 Kasım seçimlerinde iktidar olmak için mücadele edeceğiz. En hayırlı neticeyi almak için var gücümüzle çalışacağız"dedi.
Saadet Partisi Hatay Milletvekili 1. Sıra Adayı Necmettin Çalışkan, 7 Haziran'da yapılan seçimlerin Türkiye'de bir takım mahfiller tarafından beğenilmediğini belirterek, " Saadet Partisi bu seçimde de en hayırlı neticeyi almak için var gücüyle mücadele edecektir. İçinde bulunduğumuz süreçte bölgemiz, ülkemiz ve dünya tarihi açısından Saadet Partisi'nin olmadığı meclis sorunların çözümünde yetersiz kalıyor. Saadet'siz meclis sorunları çözecek olsaydı bugüne kadar çözerdi" dedi.
Ülkemiz ekonomik, sosyal ve dış politika anlamda büyük bir enkazın eşiğinde olduğunu belirten Çalışkan, "Ülkenin birliği, dirliği, siyasi hesap yapmadan ülke çıkarı için çalışan sadece saadet partisi vardır. Seçim sloganımızda "Yüreğinin sesini dinle, saadeti duyacaksın." Anlamlı olan bu sloganımızda, herkes yüreğinin sesini dinlerse bilir ki ülkenin yarını, gelecek nesilleri, vatan aşkı, iman sevdası ile mücadele edecek bir tek bu camia vardır" diye konuştu.
Ak Parti ile ittifak görüşmelerine de değinen Çalışkan, "ittifak görüşmelerinde Saadet Partisi büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek, ülkeyi felakete getiren insanları elini uzattı ki bu ülke yıkımdan kurtulsun. Geçmiş 50 yıllı siyasi mücadelemizde yaptığımız ittifaklarda ülkeye verdiği hizmetlerden dolayı bu iktidara da elini uzattı. Partimizde 10 milletvekili talebinde bulundu. Bu teklife cevap bile verilmeyerek görüşmeler kadük kaldı"dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş