Skip Navigation Links

Culha'dan Almanya Çıkarması

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Almanya - Mannheim’daki Türk esnafları gezdi

Culha'dan Almanya Çıkarması

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı(EHDAV)  Başkanı Ali Yeral ile birlikte Almanya'da kendilerine ev sahipliği yapan Mannheim Defne Kültür Derneği Başkanı Ayhan Kuzu'yu dernek binasında ziyaret etti. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Nazım Culha, EHDAV  Başkanı Ali Yeral ve Dernek Başkanı Ayhan Kuzu ile birlikte Almanya - Mannheim’da memleket hasretini göğüsleyen esnafların yanı sıra kentin tarihi mekanlarını gezdi.

Gurbetçi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği esnaf ziyaretlerinde, bir balıkçıya giren Başkan Culha, "Almanya'da da olsak söz konusu balıksa, bir Arsuzlu olarak söz tabiî ki önce bizim" şeklindeki sözleriyle Arsuz'da var olan zengin balık ve balıkçılık kültürüne dikkat çekti.

Gurbetçilerin hatıra fotoğrafları çektirdiği ziyaretlerde, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Türk vatandaşlara Arsuz'un tarihi ve kültürel dokusunu da anlatırken, zengin mutfağı, sıcak ve güler yüzlü insanları açısından da Mannheim'ı Arsuz'a benzetti.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet