Skip Navigation Links

Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü Derneği Kongresi Yapıldı

Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü Derneği kongresi yapıldı.Kongrede dernek başkanlığına Ramazan Çakır getirildi

Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü Derneği Kongresi Yapıldı

Spor   A+a-

Şubat 2015 tarihinde kurulan derneğin, geçici başkanlığı yürüten Kemal Demirkaya, kongrede yaptığı konuşmasında, "geçmişte profesyonel veya amatör futbol oynamış insanları bir araya getirip birlikte spor yapabilmeyi, sosyal yaşamımızı zenginleştirmeyi hedefledik" dedi.
Kongrenin sonunda, üç yıllık için yeni yönetimin belirlenmesi için yapılan seçimde, oy birliği ile yönetim kurulu başkanlığına Ramazan Çakır getirildi.
Ramazan Çakır, seçim sonrasında yaptığı konuşmada; "Genel kurulun böylesi önemli bir görev için hepinize teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de eski başkanımız Kemal Demirkaya'ya yapmak istiyorum. Böylesi önemli bir derneği Adana'ya, futbol severlere kazandırdığı için. Bizim bir diğer amacımız da; Sivil Toplum Kuruluşu olarak, sosyal sorumluluk projeleri üretip, bunlardan toplumun yararlanmasını sağlayacağız. Bunların başında Madde Bağımlılığı ile ilgili çalışmalar da olacak" şeklinde konuştu.
Adana Güneşi Veteranlar Derneği'nin, sağlıklı ve kaliteli yaşam için; spor yapmak, sporu özendirmek, madde bağımlılığının önlenmesi ve madde bağımlılığı ile mücadelede halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak, bu konuda çalışmalar yapmak, yapan kuruluşlara destek vermek, ortak çalışmalarda bulunmak, projeler geliştirmek, bağımlı hale gelenlerin rehabilitasyonlarının sağlanarak topluma kazandırılmalarını sağlamak amacıyla kurulduğu kaydedildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet