Skip Navigation Links

Mesafeler Aşkta Engel Tanımadı …

İskenderun ve Arsuz’un tanınmış ailelerinden Bıkmaz ailesi İzmirli gelin heyecanını yaşadı.

Mesafeler Aşkta Engel Tanımadı …Web
TV
Foto
Galeri

Magazin   A+a-

Ne Çektiniz Beee !!!

Mesafeler Aşkta Engel Tanımadı …

Damadın Soyadı Bıkmaz, Sevmekten Bıkar mı?

Gelinin Babasından Zeybek Şov, Damadın Babasından Davul Şov !!!

İskenderun ve Arsuz’un tanınmış ailelerinden Bıkmaz ailesi İzmirli gelin heyecanını yaşadı. Gelin arabasının arkasında “Ne çektik beee” yazınca, insanın aklına İzmir’le İskenderun arasında dokunan mekikler, yapılan binlerce kilometrelik seyahatler, gel-gitler geldi.

Hatay Payas OSB’de faaliyet gösteren Koç Haddecilik’in eski Muhasebe Müdürü Emekli Mali Müşavir Süleyman Bıkmaz’ın kendisi gibi Mali Müşavir oğlu Emre Bıkmaz, güzel kızlarıyla meşhur İzmir’den aşık olduğu yine Maliye Mezunu Elif Nur Sezer’le dünyaevine girdi.

Bıkmaz ailesinin hemen hemen tamamının Mali Müşavir olması nedeniyle de İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül, Damat Emre Bıkmaz’ın Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak’ın ofisinden iş arkadaşları, aile yakınları ve meslek mensupları düğüne katıldı.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül, kadim dostu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmail Bıkmaz tarafından ağırlandı. İkilinin sahnede birlikte attıkları göbekler ise düşman çatlatır nitelikteydi.

Çamlıyer Restoran’da gerçekleşen ve her anı farklı bir güzellik barındıran düğün töreni yıllarca hafızalardan silinmeyecek kadar muhteşemdi.

İzmir’li gelin Elif Nur Sezer’in babası ve kardeşleri Hatay kültürünü öyle bir özümsemişlerdi ki, sahnede oynadıkları çiftetelli ve halaylardan sonra bir de kendi kültürlerini de sergilemeyi ihmal etmediler.

Ege’ye özgü Zeybek oyunu ve Roman havasıyla İskenderun’lu dostlarına gelinin babası Ahmet Sezer öncülüğünde muhteşem bir gösteri yapan İzmir’li aileye, Hatay’lı misafirlerden de katılım olunca sahnede tadına doyum olmayan bir görsel bir ziyafet ortaya çıktı.

Mesafelerin ve coğrafi farklılıkların insanların birleşmesine engel oluşturmayacağı gerçeğinin bir kez daha ispatlandığı düğün töreninde damat Emre Bıkmaz’ın babası Emekli Mali Müşavir Süleyman Bıkmaz’ın davul şovu izleyenlere neşeli anlar yaşattı.

Yemekli düğünün en güzel anları ise İzmir ve Hatay kültürlerini art arda yansıtan şarkılar eşliğinde atılan göbekler, Türk kültürünün zenginliği ve mesafelere rağmen insanların birbirini büyük bir aşkla kucaklayabileceklerini bir kez daha belgeledi.

 

 

Mesafeler Aşkta Engel Tanımadı … foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Mesafeler Aşkta Engel Tanımadı … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet