Skip Navigation Links

Törenlere Olağanüstü Güvenlik Önlemi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri İskenderun'da geniş güvenlik önlemleri altında başladı.

Gündem   A+a-

Törenlere Olağanüstü Güvenlik Önlemi
 
 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri İskenderun’da geniş güvenlik önlemleri altında başladı. Türkiye’nin en büyük ikinci Atatürk Anıtı olan İskenderun Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni öncesi emniyet ve askeri birlikler tören alanının çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Tören alanına gelen tam donanımlı askerler olası bir bombalama olaylarına karşı cep telefonlarını etkisiz hale getiren Jammer cihazı ile güvenlik tedbiri aldılar.
Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunma törenine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Burhanettin Aktı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, protokol üyeleri askeri ve mülki erkan katıldı. Tören esnasında bir Bayar baygınlık geçirirken, CHP Hatay milletvekili adayı Dr.Yılmaz Şahutoğu, bayılan bayana ilk müdahaleyi tören alanında yaptı.
 
Saat 17.00’da başlayan İskenderun 5 Temmuz Stadyum’undaki törenleri izlemek için gelen vatandaşlar da stadyum içinde yapılan geniş güvenlik kontrolleri ve önlemler alındıktan sonra içeri alındı.
Gelişmelerden ve polisin bomba araması yaptığından bilgisi olmayan vatandaşın tepkisi gecikmedi Polisin güvenlik önlemlerini alması ve aramalarını tamamlamasının ardından içeri alınan vatandaşlar, olağanüstü güvenlik önlemleri arasında gençlerin hazırladığı gösterilerini izleyebildiler.
Bomba ihtimaline karşı yine sinyal kesici Jammer’ler devredeydi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet