Skip Navigation Links

Mersin'de 'Keşfedilmemiş Litvanya' Sergisi Açıldı

Litvanya'nın doğal güzelliklerini fotoğraf kareleriyle anlatan 'Keşfedilmemiş Litvanya' Fotoğraf Sergisi,İçel Sanat Kulübü'nde açıldı

Mersin'de 'Keşfedilmemiş Litvanya' Sergisi Açıldı

Kültür Sanat   A+a-

Serginin açılışına Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Litvanya'nın Ankara Büyükelçisi Adrius Brüzga da katıldı.
Ünlü Litvanyalı fotoğraf sanatçısı ve yayıncısı Marius Jovaisa'nın "Keşfedilmemiş Litvanya" isimli fotoğraf sergisi, İçel Sanat Kulübü Müfide İlhan-Ayşe Uğural sanat galerisinde açıldı. Sergiyi, Vali Özdemir Çakacak da gezdi. Sergide Çakacak'a, Litvanya'nın Ankara Büyükelçisi Brüzga, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Litvanya Mersin Fahri Konsolosu Armağan Öner de eşlik etti.
Büyükelçi Brüzga, sergide yaptığı konuşmada, Mersin'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "30'dan fazla ülkede sergilediğimiz ve Litvanya'nın doğal güzelliklerini anlatan bu serginin Mersin gibi önemli bir şehirde sergilenmiş olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.
Büyükelçi Brüzga, Vali Çakacak'a göstermiş olduğu misafirperverlikten ve sergiye olan ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Vali Çakacak ise Türkiye ile Litvanya arasında bugüne kadar sürdürülen samimi ve dostane ilişkilerin, bu tür ziyaret ve etkinlikler ile daha da artacağına olan inancını dile getirerek, Büyükelçi'nin ziyaretinden ve Mersin'de böyle bir serginin açılmış olasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çakacak, sergideki fotoğraflarla yakından ilgilenerek, her bir fotoğraf ile ilgili Büyükelçi Brüzga'dan bilgi aldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet