Skip Navigation Links

Hassa'ya İkinci Okul Müjdesi

Hassa'ya ikinci okul müjdesi,eğitim camiasının yüzünü güldürdü.

Gündem   A+a-

 
Hassa’ya İkinci Okul Müjdesi
 
 
 
Hassa’ya ikinci okul müjdesi,eğitim camiasının yüzünü güldürdü.
Hassa’nın tanınmış İnşaat mühendisi Mehmet Yunus eşi Gülten Yunus adına kul yaptıracağını açıkladı.
Erenler Demir-Çelik Ltd. Şti. Sahibi Sabit Eren, annesi Güler Eren adına yaptıracağı 10 derslik ve 260 öğrenci kapasiteli Anaokulu ‘nun ardından ikinci okul müjdesi İnşaat Mühendisi Mehmet Yunus’tan geldi.
 
 
Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük, İlçe milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve Şube Müdürü Hilmi Toprak’ın İnşaat Mühendisi Mehmet Yunus’u ofisinde ziyaret ederek eğitime yapacağı katkılar konuşuldu.
Mehmet Yunus,burada yaptığı açıklamada;
“Uzun zamandan beri aklımda olan Hassa’ya eşimin adına yapmayı düşündüğüm bir anaokulunu,Mehmet Sabit Eren kardeşim,benden önce davranıp ,annesi adına yaptıracağı okulun protokolünü imzaladı.Bu kardeşimin katkısı benim fikrimi daha da tetiklemiş oldu.Sizlerin uygun gördüğü ve ihtiyacın hasıl olduğu bir yere ,inşaatını kendim yapmak şartıyla 4 veya 5 derslikli okul yapmayı taahhüt ediyorum,” dedi.
 
Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük ise
İş adamı Mehmet Yunus’a eğitime yapacağı katkılardan dolayı teşekkür ederek, kalkınmanın eğitimle eşdeğer olduğunu söyleyerek,eğitim adına konan her bir tuğla,Hassa’nın kalkınma grafiğine kazandırılan bir artı bir puandır.dedi.
Toplantıda hazır bulunan Kırıkhan Dişçiliğini Türkiye çapında adını duyuran H.Osman Kelce’ nin torunu, Dr. Osman Murat KELCE ,kendisinin Hassa eğitimine katkı sağlayacağını dile getirdi.
Hassa ’ya üzüm suyu fabrikası kazandıran Mehmet Yunus’un eğitim alanında ki bu müjdesi,eğitim camiasında takdirle karşılandı.
 
İlçe Milli Eğitimden Proje örnekleri alan Hayırsever İşadamı Mehmet Yunus’un en kısa zamanda okul protokolünü imzalayacağı bildirildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet