Skip Navigation Links

Bekir Altan, Yaşlıları Köşklere Taşıyacak!

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belediyesi, Yaşlılara sahip çıkma adına, onların daha iyi şartlarda yaşaması için 'Yaşlılar Köşkü' inşa ediyor.

Gündem   A+a-

 
 
Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belediyesi, Yaşlılara sahip çıkma adına, onların daha iyi şartlarda yaşaması için “Yaşlılar Köşkü” inşa ediyor.
Bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle gündemden düşmeyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Türkiye’de eşine nadir rastlanır bir projeyi hayata geçiriyor.
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan projeyle ilgili şunları söyledi: “Geçmişten geleceğe hizmet anlayışımız ile, yaşlılarımız ikinci baharlarını “Payas Yaşlılar Köşkünde” yaşayacaklar.
 
İsteyen her yaşlımızı, her gün evlerinden özel araçlar ile alıp köşklerine getireceğiz. Burada onlar için özel olarak müzik odası, resim atölyesi, kütüphane, dinlenme odası, spor odasında vakitlerini geçirecekler. Her gün akşamüzeri tekrar özel araçları ile evlerine bırakılacaktır.
 
Yaşlılar Köşkü, yaşlılarımızın ikinci baharlarını yaşayacakları mekanları olacaktır. Ziyaretçilerini köşklerinde kabul edecekler engin tecrübelerini burada genç nesillerle paylaşacaklar. Kimi zaman yaşlılarımız için geziler düzenlenecek, kimi zamanda köşklerinde özel aktiviteler yapılacak.
 
Cumhuriyet Mh. Mimar Sinan Cd. Yapılacak Payas yaşlılar Köşkü 5 katlı olup tamamen yaşlılarımızın günlük yaşantısı için özel olarak yapılacaktır. Köşkün inşaatı 8 ayda tamamlanacaktır.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet