Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Dostluk Mezara Kadar!!!

2004-2009 İskenderun Belediye Meclisi CHP Grubu örnek bir birliktelik sergiliyor ve iki ayda bir yemekli toplantı düzenleyerek memleket meselelerini k

Gündem   A+a-

 
 
 
2004-2009 İskenderun Belediye Meclisi CHP Grubu örnek bir birliktelik sergiliyor ve iki ayda bir yemekli toplantı düzenleyerek memleket meselelerini konuşuyor. Gruptan Avukat Mevlit Dudu’nun CHP Hatay Milletvekili Adayı olması son yapılan toplantıya ayrı bir hava ve renk katmış.
 
İskenderun Belediye Meclisi’nde 2004-2009 yılları arasında görev yapan CHP’li meclis üyelerinin birbirlerinden hiç kopmadıkları ve iki ayda bir toplanarak yemek yedikleri ortaya çıktı.
Siyasette örnek bir birliktelik sergileyen İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Seküçoğlu, , Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Nazım Culha, hala meclis üyeliği ve meclis başkan vekilliği görevi devam eden Özer Çağşar, İşadamı Haydar Güvercin, Avukat Fuat Esmer, Şeref Uğutmen, İşkadını Süheyla Gizlen ile Fil Filtre Genel Müdürü Can Teymur, son toplantılarını eski meclis üyesi arkadaşları şimdiki CHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat Mevlüt Dudu ile birlikte yaptılar.
Örneğine nadir rastlanır bu birliktelik siyaset camiasında takdirle karşılanırken, iki ayda bir yapılan yemekli toplantılarda memleket meselelerinin konuşulduğunu belirten İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Seküçoğlu, 2004-2009 yılları arasında görev yaparken başladıkları yemekli toplantı geleneğinin, bugüne kadar sürdüğünü söyledi. Meclis üyeliği döneminde birlikte görev yaptıkları Avukat Mevlüt Dudu’nun milletvekili adayı olmasının kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirten Bülent Seküçoğlu, “siyasette genelde dostluklar ‘pazara kadar” olurken, bizler uzun yıllardır bu birlikteliği bozmayarak örnek bir ‘mezara kadar dostluk’ örneği ortaya koyduk. Toplantılarımızda memleket meselelerini konuşurken, konuştuğumuz konuların sadece masada kalmaması için azami gayret sarfederek, sorunların çözümü için katkı sunduk. Ekibimiz içinden CHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat Mevlüt Dudu arkadaşımızın çıkması bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş