Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağın'da CHP'li Adaya Silahlı Saldırı

Hatay'ın Samandağ İlçesinde CHP Milletvekili Adayı Av. Refik Eryılmaz bir kahvehanede propaganda sırasında pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Samandağ İlçesinde CHP Milletvekili Adayı Av. Refik Eryılmaz bir kahvehanede propaganda sırasında pompalı tüfekle saldırıya uğradı. CHP’li Av. Eryılmaz silahlı saldırıda yaralanırken, çevrede bulunan 15 vatandaşın da çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayı Avukat Refik Eryılmaz, Samandağ’ın Tepebaşı Beldesinde propaganda çalışmaları sırasında bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederken bir kişinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu omzundan yaralandı. Olaya pompalı tüfekle rasgele açılan ateş sonucunda ise 15 vatandaşın da çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Silahlı saldırganın adam öldürme iddiasıyla yargılanan F. A olduğu belirlenirken, kayıplara karıştığı belirildi.
 
İddialara göre silahlı saldırganın 2010 yılında adam öldürme iddiasıyla tutuksuz yargılanan F. A. Olduğu, CHP’li Milletvekili adayı Av. Refik Eryılmaz’ın da müşteki avukatı olması nedeniyle aralarında bir husumet olduğu öne sürülüyor.
Olaydan sonra kaçan silahlı saldırgan F.A.’nın yakalanmasına çalışırken, yaralıların Antakya Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar