Skip Navigation Links

İsgiad Kaymakam Su'yu Ziyaret Etti

İskenderun Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, göreve yeni başlayan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su'yu ziyaret ederek başarıla

Gündem   A+a-

İskenderun Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, göreve yeni başlayan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu ziyaret ederek başarılar dilediler.
İskenderun Kaymakamı Su’ya dernek hakkında bilgi sunan Başkan Gökhan Gökten, ‘’Türkiye Genç İşadamları Federasyonu TÜGİK’e bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Amacımız, bölgemizin çalışkan genç işadamlarını aynı çatı altında toplayarak, enerjik bir topluluk yaratmaktı. Bunu da başardık. Derneğimiz bunun yanı sıra önemli pek çok konuğu da ağırlayarak, İskenderun adına sosyal sorumluluk çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmektedir.’’dedi.
Kaymakam Su da ziyaret için teşekkür etti. Kaymakam Su, İskenderun’un çok güzel ve ekonomik hareketliliği olan bir kent olduğunu ifade ederek, önümüzdeki yıllarda daha da gelişeceğini söyledi. Kaymakam Su, bölge işadamlarının yaptıkları yatırımlarla, açtıkları yeni iş sahalarıyla Türkiye genelinde örnek olduklarını ifade ederek,’’özelleştirilen İskenderun Limanı da yeni yatırımlardan sonra dünyanın en önemli limanlarından biri olacağına inanıyorum. Dışarıdan gelen birçok yatırımcı işadamı yer bulamamaktan şikayetçi. İskenderun tüm ulaşım sistemlerinin var olduğu önemli bir kent olarak gelişmesini sürdürecektir. Tabi bunda tüm işadamlarının imzası olmaktadır.’’dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet