Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGEV'in Yeni Yönetimi İGC'ye Ziyaret Etti

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek basın mensuplarıy

Gündem   A+a-

 
İGEV’in Yeni Yönetimi İGC’ye Ziyaret Etti 
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla gündemle ilgili sohbet ettiler.
 
Yeni göreve gelen İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilere kendilerini tanıttı.
Yapılan ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren İGC Başkanı Şehmus Aslan, Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünceleri doğrultusunda ülkemizin geleceği olan gençlere eğitim bursu veren İGEV’e teşekkür etti ve yeni yönetimi de kutladı.
İGEV Başkanı Şefik Uyar da, ziyarette yaptığı açıklamasında, “Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini benimseyen ve Cumhuriyetimizin geleceğini güçlendirecek öğrencilere burs veriyoruz. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yeni yönetim kurulu üyeleri olarak cemiyetimizi ziyaret etmek istedik” diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar