Skip Navigation Links

Seyhan Zabıtası Bayram Öncesi Denetimleri Arttırdı

Seyhan Belediye Zabıtası ile Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler,Kurban Bayramı öncesi denetimlerini arttırdı

Seyhan Zabıtası Bayram Öncesi Denetimleri Arttırdı

Gündem   A+a-

Seyhan Belediye Zabıtası ile Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık satış ve kesim yerleri başta olmak üzere, tatlı, çikolata, şekerleme imalatı ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini arttırdı. Denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen işyerlerine cezai işlem uygulandı.
İZİNSİZ SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞANLAR ENGELLENDİ
Seyhan Belediyesi ekiplerinin denetimlerinde daha önce ilan edilen 10 satış noktası dışında izinsiz satış yapmaya çalışan kişiler zabıta ekipleri tarafından engellendi. Belediyeden herhangi bir izin almaksızın satış yapılmaya çalışılan yerler tahliye edilerek, izin verilen yerlerde satış yapmaya yönlendirildi.
SEYHAN'DA İZİN VERİLEN KURBAN SATIŞ NOKTALARI
Seyhan Belediyesi'nin gerekli altyapı hizmetlerini yaptığı kurban satış noktaları şöyle belirlendi; Pınar Mahallesi 1 Nolu Çocuk parkı güneyi, Gürselpaşa Mahallesi Semt Pazarı (75001 sokak pazarı yanı), Gürselpaşa Kapalı Semt Pazarında yanı Fevzipaşa Semt Pazarının bulunduğu yerin batısı ile demiryolu arasındaki boşluk, Yeşiloba Mahallesi 46214 sokak, 3 nolu Çocuk parkı güneyi Toki Camii yanı, Mithatpaşa Mahallesi Mithatpaşa caddesi üzerinde Kıyıboyu istikametine giderken sağda, 58224
sokak ile 58246 sokak arasındaki boş arsa, Meydan Mahallesi Meydan Caddesi 39059 sokak üzerindeki boş alan, Barbaros Mahallesi, itfaiye arkası, Uçak Mahallesi Havaalanı istinat duvarı yanı, Onur Mahallesi 125. Yıl Ortaokulu güneyi, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Şakirpaşa spor komplesi.
Seyhan Belediyesi, ilgili ekiplerinin Kurban Bayramı ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamlanıp gerekli önlemleri aldığını, kurban kesecek vatandaşlara, insan ve çevre sağlığına dikkat etmeleri, belirlenen yerlerin dışında kurban satışı ve kesimi yapmamaları konusunda duyarlılık çağrısında bulunuldu.
SEYHAN'DA ÜCRETSİZ KURBAN KESİM NOKTALARI
Seyhan Belediyesi'nin gerekli altyapı düzenlemelerini tamamladığı kurban kesim noktaları belirlendi. Vatandaşların hijyenik bir ortamda uzman görevlilerin kontrolünde kurbanlarını ücretsiz olarak kestirebilecekleri kesim noktalarının adresleri; Emek Mahallesi Semt Pazarı, 2000 Evler Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı, Gülen Özkan Camii yanı, Pınar Mahallesi 1 Nolu Çocuk parkı güneyi, Gürselpaşa Mahallesi Semt Pazarı (75001 Pazarı Yanı) ve Gürselpaşa Kapalı Semt Pazarında yanı.
Seyhan Belediyesi Zabıtası ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı süresince denetimlerine devam edecek. Özellikle bayram günlerinde vatandaşlardan gelecek her türlü şikayeti değerlendirmek üzere ilgili müdürlüklerde nöbetçiler görevlendirildi. Vatandaşlar bayram süresince tüm şikâyetlerini 432 43 74 ve 153 Alo Belediye hattına bildirebilecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet