Skip Navigation Links

Başkan Can,Personeli İle Bayramlaştı

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can,belediye personeli ile bayramlaşarak, bayramlarını kutladı

Başkan Can,Personeli İle Bayramlaştı

Gündem   A+a-

Belediye Tesisleri'nde, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte personelin bayramını kutlayan Başkan Can, barış ve huzur içinde bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.
Hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Can, hep birlikte şehre en iyi hizmeti verip vatandaşların hayır duasına talip olduklarını söyledi.
Başkan Can, "Bizler seçimden bu güne kadar özveriyle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Bugüne kadar 6 yeri hizmete açtık. Turkuaz Çarşısı'nı semt pazarı yapma, Tarihi Ticaret Merkezi, Engelliler parkı, Ergenekon semt pazarı, Ülküköy AVM, Berdan Nehri kamulaştırma, Vuslat Meydanı gibi birçok proje çalışmalarımız ve İsmetpaşa Mahallesinde kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Yüzbaşı Yaşar Caddesiyle ilgili çalışmaları ve Devlet Parkı yoluna 2 adet köprü yapma çalışmaları devam ediyor. Şahin Mahallesi ve Tozkoparan'a taziye evi yapıyoruz. Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallelerine hitap edecek bir spor kompleksi yapacağız. Bunun yanında daha önceden yapılan spor kompleksleri de elden geçirilerek vatandaşın hizmetine sunulacak" dedi.
Uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Can, "Biz burada bir ekip çalışması yapıyoruz, ben olarak değil, biz olarak hareket ediyoruz. Uyum içerisinde, özveriyle, diyalog kurarak ve her geçen gün tempomuzu yükselterek çalışmaya devam edeceğiz. Gerçekten sizler büyük bir özveriyle büyük bir duyarlılıkla büyük işler başarıyorsunuz ve başaracaksınız. Yaptığınız çalışmalardan memnunuz hepinizin eline sağlık ama performansımızı biraz daha yükseltmemiz lazım, kaliteyi biraz daha arttırmamız lazım, bunu yapacağımıza inanıyorum. Biz kimseyi kırmadan, dökmeden, incinmeden, incitmeden bu görevi yapmak istiyoruz. Sizlerle birlikte şehrimize en iyi hizmeti verip vatandaşlarımızdan hayır duası alalım" şeklinde konuştu.
Başkan Can, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Bizlerin dünden daha fazla birbirimize sarılmamız gerekiyor, birbirimizi daha fazla sevmemiz gerekiyor. İnşallah akan kanlar, akan gözyaşları dinecek. Askerimiz, polisimiz şehit olmayacak. Bizler yapabileceğimiz tüm hizmetleri gayretle yapacağız ve gelecek nesillere, çocuklarımıza yaşanabilir bir kent bırakmanın gayretini güdeceğiz Mübarek Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, memleketimize, eşlerimize, çocuklarımıza ve bizlere hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum, hepinizin bayramını kutluyorum" ifadesini kullandı.
Başkan Can, daha sonra personellerle tek tek tokalaşarak, bayramını kutlarken, Belediyespor oyuncularını bayramını kutladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet