Skip Navigation Links

Türkiye Teröre Karşı Tekvücut Oldu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 261 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması'na katıldı

Türkiye Teröre Karşı Tekvücut Oldu

Yerel   A+a-

Ankara Sıhhiye Meydanı'nda başlayan "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Yürüyüşü" Ulus'taki Birinci Meclis'in önünde sona erdi. Binlerce insan ellerinde Türk bayrağıyla teröre karşı bir araya geldi.
Gaziantep'ten yürüyüşe katılan GTO ekibi, "Terörü Karşı Tek Yürek" dövizi açtı. Yürüyüşte de Türk bayraklarıyla teröre tepki verdi.
GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, yaptığı açıklamada, son aylarda artan terör olaylarının Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef aldığını söyledi.
TOBB ve diğer sivil toplum kuruluşlarına anlamlı bir etkinliğe destek verdikleri için teşekkür eden Göçer, Ankara'da binlerin verdiği tepkinin anlamlı olduğunu vurguladı.
Göçer, Türkiye'nin teröre karşı tek ses olduğunu belirterek, "Bir araya gelen insanlara baktığımız hepsinin ortak paydasının Türkiye olduğunu gördük. Bu payda farklı kimlik ve görüşteki binlerce insanı buluşturmaya yetiyor" diye konuştu.
İnsanların hep birlikte teröre karşı milli duruş sergilediğinin altını çizen Göçer, "Binlerce insanın katıldığı bu güzel etkinliğin kazasız belasız bitmesi de bizi mutlu etti" şeklinde konuştu.
Göçer, konuşmasının sonunda, terör saldırılarında şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet