Skip Navigation Links

HBB Alt Yapı Futbol Takımına Yoğun İlgi Gösteriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Erkek Futbol Takımı’nı

HBB Alt Yapı Futbol Takımına Yoğun İlgi Gösteriyor

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Erkek Futbol Takımı’nı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

15 yaş altı futbolcularına daha önce düzenlenen kahvaltının ardından, Hatay Arkeoloji Müzesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi gezdirildi. Futbolcuların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, takım antrenörleri Necip Aydın, Abdullah Bayraktar, Mehmet Demir ve velileri de katılım gösterdi.

Görevliler tarafından müze ve müzedeki eserler hakkında çocukların bilgilendirilmesiyle müzeyi hiç görmeyen çocukların mutlu olduklarını belirten antrenörler, müze gezisinden sonra futbol takımı ile Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’ni gezdi. Spor Kompleksi’ni ilgi ile gezen alt yapı futbol takımı ve velileri komplekste yapılan sporları daha yakından görmüş oldu.

Spor Kompleksi gezisinin ardından Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Erkek Futbol Takımı sinemaya götürülerek sezon öncesi moral depolamış oldu. Etkinlik bitiminde veliler Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet