Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cemil Yılmazlar yine içini döktü

Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, geçtiğimiz hafta sonu Belen'de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

Gündem   A+a-

Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, geçtiğimiz hafta sonu Belen’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.
Basın mensuplarıyla birlikte yapılan kahvaltının ardından, basın mensuplarına açılışı gerçekleşecek olan Belen Belediyesinin Yeni Binasını gezdirerek orada kısa açıklamalarda bulunan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, “Ben borçların arkasına sığınan bir belediye başkanı değilim” dedi.
Konuşmasına 35 yıldır siyasetçi olduğunu söyleyerek devam eden Yılmazlar, “Ben Mahalli İdareleri çok iyi bilen bir başkanım. Geçtiğimiz dönem seçimlerde Belen Belediye Başkanlığını Ak Partiye karşı 171 oyla kaybettim. Ama bu seçimlerde 171 oyla kaybettiğim seçimleri tam olarak 1500 oyla kazandım. Bu da hiç küçümsenecek bir rakam değildir. 1500 oyla alınan bu seçim bir şeyi çok iyi ispat ediyor. Ben Belen Belediye başkanı olarak bu seçimlerde tam 6000 oy aldım. Bu da demek oluyor ki ben her aileden oy almışım demektir. Buraya gelip gördünüz. Biz başa geldiğimiz zaman Belen oturulacak bir yer değildi. Biz bugüne kadar belende çok fazla değişiklik yaptık. Belen için yaptığımız bütün projelerimizi Sayın Genel Başkanımız Açılışa geldiği zaman tek tek anlatacağız. Yani işin kısacası MHP Belen’de bayrağını en üst noktaya taşımış durumda. Ne Ak Parti ne de CHP Belen de bir aktiflik gösteremediler. Biz MHP olarak Belen’i oturulabilecek ve yaşanılabilecek bir kent haline getireceğiz” dedi.
Açılışı gerçekleştirilecek olan belediye binasında yapılan açıklamanın ardından basın mensuplarıyla birlikte şehitliğe giden Başkan Yılmazlar, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Burada bulunmamızın nedeni canlarımızı bizler uğruna veren şehitlerimizi bir kere daha anmaktır. Burada yatan 1400 şehidin hikayesini size anlatmak istiyorum. Burada yatan 1400 şehidimiz Ermeni Doktorlar tarafından iğneyle öldürülmüştür. Kimisi grip nedeniyle kimi başka bir hastalıktan dolayı Ermeni Doktorlara kendilerini teslim etmişlerdir fakat Ermeni doktorlar onları iğnelerle öldürmüşlerdir. Demem o ki sözde Ermeni Soykırımı’nı kabul eden milletler neye dayanarak bunu kabul ettiler bilemiyorum. Bakın dünyada üç milyon Ermeni var. Türkiye’de yaşayan 170 bin Ermeni. Şimdi Başbakanımız biraz düşünmeli. Zaten dünyada yaşayan Ermenilerin yüzde 80’i aç. Bizim milletimizde Yurt dışında bulunuyor. Oradaki Türkler de böyle yerlerinden olsa kendisi acaba ne düşünürdü. Bu ülkede yaşayan ve kendini dili, dini, ırkı ne olursa olsun Türk gören herkes bizden biridir” şeklinde konuşarak konuşmalarına son verdi ve basın mensupları ile vedalaşarak ayrıldılar.
.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş