Skip Navigation Links

CHP'li Kadınlardan Teröre Karşı Sağduyu Çağrısı

CHP Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Nesrin Tuncel,son günlerde yaşanan terör protestolarıyla ilgili sağduyu çağrısında bulundu

CHP'li Kadınlardan Teröre Karşı Sağduyu Çağrısı

Gündem   A+a-

CHP Gaziantep İl Başkanlığı'nda kadın partililerle bir araya gelen İl Başkan Yardımcısı Nesrin Tuncel, terör saldırıları ve şiddet olaylarına karşı sağduyu çağrısında bulunarak, "Terörün boyutu verdiğimiz kayıplar ve içinde bulunduğumuz tablo, her geçen gün ağırlaşmaktadır" dedi.
Özellikle kadınların katıldığı sağduyu çağrısı toplantısında konuşan Tuncel, "Terörün boyutu verdiğimiz kayıplar ve içinde bulunduğumuz tablo her geçen güm ağırlaşmaktadır. Bu tablo karşısında Cumhuriyet Halk Partisi ve onun cefakar örgütlerine büyük sorumluluk ve görev düşmektedir" dedi.
Her zaman 'Önce Türkiye' diyen bir anlayış içerisinde çalışmalar yürüteceklerini de dile getiren Tuncel, "Bu anlamda, yaşanan acıların herhangi bir provokasyona yol açmasına asla izin verilmemelidir. Tam bir sağduyu ile hareket edilmelidir" şeklinde konuştu.
İnsanları ayıran ve toplumsal barışı sarsan her türlü olaylara karşı duracaklarını belirten Tuncel, "Nefret söylemi içeren hiçbir toplumsal olaya müsaade edilmeyecektir. Örgütlerimiz, ülkemize karşı tarihi sorumluluğunu bütün tahriklere rağmen, aklın ve barışın sesi olarak yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet