Skip Navigation Links

Gençlik Topluluğu 'For Better World Community' Engelliler Dairesi'ni Ziyare

Mersin'e gelen gençlik topluluğu,'For Better World Community' Engelliler Dairesi'ni Ziyaret Etti

Gençlik Topluluğu 'For Better World Community' Engelliler Dairesi'ni Ziyare

Gündem   A+a-

AB Eğitim Kültür ve İnsan Hakları Çalışmaları Derneği'ne bağlı gençlik topluluğu "For Better World Community", Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret etti.
4-13 Eylül 2015 tarihleri arasında "Get OverThe Handicap Projesi" kapsamında engelliler ile empati aktiviteleri amacıyla Mersin'e gelen gençlik topluluğu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanıyla bir araya geldi.
Ziyarette, engellilerin sorunları ve çözüm önerileri konuşulurken, Büyükşehir Belediyesi'nin engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği hizmetler ile yeni projeler anlatıldı. Engelsiz bir Mersin için "ForBetter World Community" ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı bilgi alışverişinde bulundu.
Hollanda, İtalya, Hırvatistan, Romanya ve Türkiye'den katılan 18-30 yaş arası 30 üniversite öğrencisinden oluşan gençlik topluluğu, engelli sorunları ve çözüm önerilerini tartışmanın yanı sıra kültürler arası bilgi alışverişinde bulunmayı da amaçladıklarını belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet