Skip Navigation Links

Sebze Ve Meyve Yüklü Tır Devrilince Otoban Bostana Döndü

ADANA'DAN VAN'A GİDEN SEBZE VE MEYVE YÜKLÜ TIR, LASTİĞİNİN PATLAMASI SONUCU GAZİANTEP OTOBAN DOĞU GİŞELERİNDE DEVRİLDİ. KAZADA SÜRÜCÜ VE YANINDA BULUN

Sebze Ve Meyve Yüklü Tır Devrilince Otoban Bostana Döndü

Yerel   A+a-

Adana'dan Van'a giden sebze ve meyve yüklü TIR, lastiğinin patlaması sonucu Gaziantep Otoban Doğu Gişelerinde devrildi. Kazada sürücü ve yanında bulunan arkadaşı yaralanırken otoban, etrafa dağılan sebze ve meyveler nedeniyle adeta bostana döndü.
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Gaziantep Otoban Doğu Gişeleri yakınında meydana geldi. Otoban üzerinden Adana'dan Van'a sebze ve meyve götüren Davut Y. yönetimindeki 65 DS 476 plakalı TIR, sol lastiğinin patlaması sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarparak devrildi. Bariyerleri yerinden söküp yaklaşık 20 metre sürüklenen TIR'ın sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı Cebrail Ç. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken TIR'da bulunan kasaların içindeki tonlarca sebze ve meyve yola döküldü. Yolun tamamını kaplayan sebze ve meyveler nedeniyle otoban adeta bostana döndü. Kısa süre trafiğe kapanan yol, yere dökülen bir kısım sebze ve meyvenin karayolları çalışanları tarafından temizlenmesiyle kısmen trafiğe açıldı. Trafik polisleri de ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Gelen araçları durduran polisler yavaş ilerlemeleri konusunda sürücüleri uyardı. Yere dökülen sebze ve meyvelerin işçiler ve iş makineleri tarafından kaldırılmasıyla yol tamamen trafiğe açıldı. Devrilen ve sürüklenerek yoldan çıkan TIR'ın kaldırılması için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet