Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Sözler Kıyamet Koparır!!!

12 Haziran'a doğru adayların açıklandığı günden bu yana sessizce devam eden tepkiler, genel seçim sonucunda CHP'nin ezici bir yenilgi almasıyla ayyuka

Gündem   A+a-

12 Haziran’a doğru adayların açıklandığı günden bu yana sessizce devam eden tepkiler, genel seçim sonucunda CHP’nin ezici bir yenilgi almasıyla ayyuka çıktı.
Sert bir açıklama yapan Osman Tufan, seçim sürecinde örgütlerin dışlandığı, solcuların tasfiye edildiği, sağcıların kadrolara alındığı bir ortamda, dışlandıklarını ve doğal sonucun da sandığa yansıdığını söyledi.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kalması şartıyla acil bir kurultay talebi geldiği takdirde imza atacağını belirten Tufan, CHP Hatay raporu düzenleyenlerin her şeyi zaten ortaya koyduklarını da ifade etti.
İşadamlarının siyasette olmasının pek de anlamlı olmadığı kanaatinin oluştuğuna vurgu yapan Osman Tufan, bundan sonraki süreçte halka hizmeti yatırım yaparak vereceğini ve yatırımcı işadamı kimliğiyle halkın beklentilerine cevap vermek gayretinde olacağına vurgu yaptı.
Osman Tufan’ın sözleri kamuoyunda uzun süre tartışılacağa benziyor.
 
12 Haziran Genel seçimleri sonrası değerlendirme toplantısı düzenleyen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı ve Kurultay Delegesi Osman Tufan, Hatay Raporu adı altında GİZLİ RAPOR hazırladıkları iddia edilen CHP’lileri sert bir dille eleştirdi.
 
Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve kardeşi Bekir Tufan, düzenledikleri basın toplantısı ile genel seçimleri değerlendirdi. Değerlendirme toplantısında, CHP Hatay Milletvekili M.Ali Edipoğlu’nun hazırlayıp CHP Genel Merkezine iletildiği iddia edilen Hatay Raporu adı altındaki GİZLİ MEKTUP olaylarına da değinen Osman Tufan, “Eğer bu mektup gerçekten varsa, hazırlayanları kınıyor ve lanetliyorum” dedi.
 
Lanetliyor ve kınıyorum!
Bu mektup gerçekten hazırlandı ise onları lanetliyorum diyen Tufan; “Eğer böyle bir rapor varsa, bölgemizdeki birçok aday adayını ve partilileri gerçekten böyle terbiyesiz bir şekilde eleştiriyorlarsa onları Allah’a havale ediyorum, esefle kınıyor, lanetliyorum” dedi.
 
 
 
Gerçek CHP’li olamazlar!
Böyle bir raporu hazırlayanın gerçek CHP’li olmadıklarını söyleyen İşadamı Osman Tufan; “Hiçbir CHP’li birbirlerini karalayacak kadar alçak ve adi işler yapmaz. Eğer öyle bir rapor varsa, o raporu hazırlayanlar gerçek bir CHP’li olamaz” dedi.
 
Hesabı sorulacaktır!
CHP’li kardeşlerimizi, partiye emek vermiş insanları karalayarak hiçbir yere varamazlar diyen Tufan; “Bu çirkin ve bir o kadar aşağılayıcı olan bu raporu hazırlayanlar elbette halkımıza hesabını vereceklerdir. Halkımız iyiyi de görüyor kötüyü de. Biz her zaman bölgemizde halkımıza hizmet eden faaliyetlerde bulunduk. Hiçbir zaman hiçbir yerde insanları karalayıcı, aşağılayıcı çirkin yalan ve beyanlarda bulunmadık” dedi.
 
Bizler onlar kadar şerefsiz değiliz!
Biz 12 Haziran seçimleri öncesi gecemizi gündüzümüze katıp partimize hizmet amaçlı çalışmalarımızı sürdürürken bazıları gece gündüz yalan yanlış raporlar yazmış diyen Tufan; “Biz her zaman hizmet için var olduk. Her zaman halkımızın yanında olduk. Seçim süresince parti genel merkezimizin vereceği çalışmaları bekledik. Az öncede dediğim gibi eğer o rapor doğru ise, bazıları gece gündüz hizmet yerine yalan raporlar tutmuş. Ama biz bunu yapmadık. Neden mi? Çünkü bizler onlar kadar şerefsiz değiliz” dedi.
 
CHP seçimde kaybetti!
12 Haziran seçimleri öncesi CHP’den Hatay Milletvekili Aday Adayı olan Osman Tufan seçim sonuçlarını değerlendirerek, “Biz her zaman CHP’li olmaktan gurur duyduk ve duymaya da devam edeceğiz. Ama gelin görün ki çıkan seçim sonuçları biz partililerin beklediği gibi olmadı. Bu seçimlerden hayal kırıklığı ile ayrıldık” dedi.
 
Örgütlerin üzeri çizildi!
CHP Genel merkezi, seçim çalışmaları kapsamında İl ve İlçe örgütlerini görmezden geldi ve hatta resmen üzerlerini çizdi diyen Tufan, “Bir parti örgütlerini görmezden gelerek hiçbir başarı elde edemez. CHP bu seçimde bunu bizzat yaşadı. 57 il ve ilçe başkanları aday adaylığı altında istifa etmesine rağmen hepsinin üzeri çizildi. Seçim süresi boyunca örgütlerle birlikte hareket edilmedi. Örgütlerin eleştirileri, uyarıları ve çalışmaları dikkate alınmadı” dedi.
 
 
Neyin hesabını soracaksınız?
Seçimin ardından Genel Merkez örgütleri, bu seçim çalışmalarının hesabı sorulacaktır gibi açıklamalarda bulunuyor diyen Tufan; “Örgütlere ne verdiniz ki hesabını soracaksınız? Örgütlerin söylediklerini bu zamana kadar dikkate almayan genel merkezin örgütlere hesap sormaya da hakkı yoktur. Tam aksine örgütler Genel Merkezden hesap sormalıdır” dedi.
 
Halkın istekleri hiçe sayıldı!
Halkın desteklediği adaylar seçilmedi, halkın istekleri kulak arkası yapıldı diyen Tufan, “Örgüt olmadan, halkın desteği olmadan bir partinin başarılı olması mümkün değildir. Aday belirlenmesi sırasında halkın ve örgütlerin destekledikleri aday adayları görmezden gelinerek, genel merkez tepeden inme aday adaylarını aday gösterdi. Ama halkımız yine partisine sahip çıktı ve partimize oy verdi. Ancak, halkın ve örgütlerin istekleri karşılansaydı CHP bugün daha farklı başarılara imza atabilirdi” dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar