Skip Navigation Links

Anamur'da Yayla Yollarına Parke Döşendi

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,yol yapım çalışmaları devam eden yaylaları ziyaret etti

Anamur'da Yayla Yollarına Parke Döşendi

Gündem   A+a-

Türe, Anamur'un Kaş, Abanoz ve Akpınar yaylalarındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye gitti. Başkan Türe'ye gezisinde Belediye Meclis Üyeleri Ali Rıza Kibrit, Ahmet Öğür ve Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Sarıca eşlik etti.
Kaş, Abanoz ve Akpınar yaylalarında yaz aylarında yapımına başlanan ve kısa sürede bitirilen yollar vatandaşların kullanımına açıldı. Akpınar'da meydan, pazar yeri parke döşemesi, aydınlatma ve kaldırım çalışmaları tamamlandı. Üç ayrı cadde parke taş ile döşenerek kaldırım betonları döküldü. 150 metre kanalizasyon altyapı çalışması tamamlandı.
Parke Yolların yanı sıra Abanoz'un su sorunu yeni bulunan kaynak ile çözüldü. Abanoz eski pazar yeri meydanı parke taş döşendi, kaldırımlar tamamlandı, altyapı elektrik hatları çekilerek aydınlatma direkleri dikildi. Akpınar ve civar yaylalar için kuyulardan su çekecek jeneratörler de su kesintisi yaşanmaması için depolara yerleştirildi.
Kaş yaylasında süren parke yol çalışmasını inceleyen Başkan Mehmet Türe işçilere kolaylıklar diledi. Fen İşleri Müdürlüğünden verilen bilgide Kaş yaylasında toplam 2 km'lik yolun parke yol olarak tamamlanacağı belirtildi.
Başkan Mehmet Türe, Abanoz Yaylasında parke yapılan yolların yanı sıra festival alanında da incelemelerde bulundu, yaylacılarla sohbet etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet