Skip Navigation Links

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğinden plaket?

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, dernek çalışmalarına katkı sunan bazı destekçilerini plaketle onurlandırdı.

Gündem   A+a-

 
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, dernek çalışmalarına katkı sunan bazı destekçilerini plaketle onurlandırdı.
 
 
İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 75. Yıl Anadokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, Tırtıl Kreş’in işletmecisi Demet Özal, Finansbank İskenderun Şube Müdürü Canan Gürpınar, plaketle ödüllendirilen isimler oldu.
 
Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde korunmaya muhtaç çocuklara daha fazla sahip çıkılması gerektiğini ifade edilerek, toplumun tüm kesimlerinin de duyarlı olması istendi.
 
Çocukların toplumların geleceği olduğu vurgulanan ziyaretlerde çocukların aileleriyle birlikte maddi ve manevi desteklere ihtiyaç duyan kesimlerin olduğu dile getirilerek çocukların sosyal yaşamda desteklenmeleri gerektiği ifade edildi.
 
Korunmaya muhtaç çocukların korunması varsa aileleriyle ya da okulda varsa yaşadıkları soruna dikkat çekilmesi ve çözüm geliştirilmesi konusunda hem fikir olan dernek yöneticileri ve hayırseverler, gerekirse resmi kurumlarla da iletişime geçilmesi gerektiği konusunda görüşlerini bildirdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet