Skip Navigation Links

Gaziantep'in Yavuzeli İlçesinde Teröre Tepki Yürüyüşü

Yavuzeli ilçesinde,artan terör olaylarına karşı çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu,her yaştan vatandaşın katıldığı yaklaşık 600-700 kişilik bir grup

Gaziantep'in Yavuzeli İlçesinde Teröre Tepki Yürüyüşü

Gündem   A+a-

Türk Bayrakları ile "Şehide Saygı ve Teröre Tepki" amacıyla yürüyüş düzenledi.
Yavuzeli ilçesi Gaziantep girişinde toplanan grup, Gaziantep Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçti. İlçe Jandarma önünde bir süre bekleyen Grubun Hükümet Konağı yanında bulunan HDP İlçe binasının da bulunduğu Mustafa Taşar Meydanı istikametine yürümesine provakatif herhangi bir olay olmaması için polis izin vermedi. Gruba çok sayıda motosiklet ve otomobilde konvoy yaparak katıldı. Grup Türk bayrağı ile tekbirler getirerek yürürken "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Ne Mutlu Türküm Diyene", "Her Türk Asker Doğar" gibi sloganlar eşliğinde Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi önüne kadar yürüdü. Grup, Gaziantep-Araban Karayolu, Çevre yoluna çıkarak yürüyüşü sürdürdü. Buradan Tekrar Çarşı istikametine yürüyen grup tekrar Gaziantep Caddesi'ne yönelerek İlçe Emniyet Amirliği önüne geldi ve burada bekleyen grup tekrar İstiklal Marşı okudu. Teröre Tepki yürüyüşüne katılan grup İstiklal Marşı'nın okunması sonrası tekrar ilçe merkezine doğru yürüdü. Yürüyüş boyunca evlerin kapı ve pencerelerinden dışarı çıkan vatandaşlar alkışlarla yürüyüşe destek verdi. Grup, polisin engel olma çabalarına rağmen HDP İlçe binasının da bulunduğu Mustafa Taşar Meydanı'na yürüdü. Grup Hükümet Konağı önünde bekletilerek meydana geçmesine izin verilmedi. Grup içerisinden bir kişi koşarak HDP İlçe binasına Türk bayrağı astı. Çok sayıda polisin güvenliği sağladığı yürüyüşte, grup yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüşünü sakin bir şekilde ve olaysız tamamladı.
Teröre Tepki Yürüyüşüne MHP Yavuzeli İlçe Başkanı Süleyman Taşçı ile 2000 yılında şehit düşen İbrahim Solak'ın annesi ve kardeşleri de katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet