Skip Navigation Links

Erdemli Belediyesi Çalışanlarından Teröre Tepki,Şehitlere Saygı

Erdemli Belediyesi'nde Türk Yerel Hizmet-Sen Temsilciliğinin organize ettiği 'Şehitlere Saygı Duruşu' programına tüm belediye çalışanları katıldı

Erdemli Belediyesi Çalışanlarından Teröre Tepki,Şehitlere Saygı

Gündem   A+a-

Erdemli Belediyesinde Türk Yerel Hizmet-Sen Temsilciliği tarafından organize edilen Şehitleri Anma ve Saygı Duruşu programına belediye çalışanları tam kadro katıldı.
Programda söz alan Türk Yerel Hizmet-Sen Temsilcisi Serdar Erdoğan, "Erdemli Belediyesi çalışanları olarak şehitlerimizin ruhunu şad etmek ve hainlere karşı tek vücut olduğumuzu göstermek adına icra ettiğimiz bu programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Bu vatan için canını feda etmiş şehitlerin hatırasına saygı olarak tüm vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asması gerektiğine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız, "Bu şekilde davranarak şu an ruhları aramızda olan şehitlerimizi gururlandırırken, hainlere de bu vatanın bölünemeyeceği mesajını vermiş oluruz" diye konuştu.
Kuran-ı Kerim'de, "Şehitler için ölü demeyin zira onlar diridirler ancak siz göremezsiniz" yazdığını hatırlatan Yıldız, "Şu an yanı başımızdaki boşlukta dimdik ayakta durduğuna inandığımız şehitlerimiz, bizimle beraber kendi ruhlarına Fatiha okuyor, biz buna inanıyoruz ve bu inançla şehadete koşuyoruz. Bu inançta olan bir milleti hiç bir güç parçalayamaz" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet