Skip Navigation Links

Akli Dengesi Bozuk Vatandaş Dehşet Saçtı. 2 Polis Şehit

Hatay'da, komşularıyla tartıştıktan sonra pompalı tüfekle rastgele ateş açıp, müdahale etmek isteyen polis memurlarından ikisinin şehit olmasına neden

Gündem   A+a-

 
297" alt="" src="/userfiles/image/deh%C5%9Fet%20B.jpg" />
 
Hatay'da, komşularıyla tartıştıktan sonra pompalı tüfekle rastgele ateş açıp, müdahale etmek isteyen polis memurlarından ikisinin şehit olmasına neden olan zanlının, iki vatandaşı da yaraladığı bildirildi.
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Devlet Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çekmece beldesi Pınarbaşı Caddesi Ay Sokakta, akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenen Yusuf Gezer'in, henüz belirlenemeyen bir nedenle komşularıyla tartıştıktan sonra, oturduğu apartmanın ikinci katındaki evinin balkonundan pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açtığı ve bu sırada olay yeri yakınında bulunan Mehmet Tartar ile Besime Aşkar'ı ayaklarından yaraladığını söyledi.
Lekesiz, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin olay yerine geldiğini belirterek, şöyle devam etti:
''Zanlının, polislerin ihtarına ateşle karşılık vermesi üzerine, polis memuru İsmail Gündüz olay yerinde şehit oldu, yaralanan polis memuru Coşkun Akşit de Antakya Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zanlı Yusuf Gezer de suç aleti tüfekle intihar etti. İki polisimiz hiç yok yüzünden şehit oldu. Diğer yaralı vatandaşların sağlık durumları iyi. Beklenmedik olay karşısında hayli üzüntü yaşadık. Şehit polislerimizin ailelerine ve meslektaşlarına baş sağlığı diliyorum.''
Zanlının, sabıkasının olup olmadığının araştırıldığını ifade eden Lekesiz, yarın veya 10 Mayıs Salı günü düzenlenecek törenden sonra şehit polis memuru Gündüz'ün cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Eskişehir', Akşit'in cenazesinin ise memleketi Diyarbakır'a gönderileceğini kaydetti.
Bu arada, olayı duyan şehit polislerin yakınları ve meslektaşları hastaneye geldi.
Eski Adalet Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ile AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci ve milletvekili adayları da hastaneye gelerek Vali Lekesiz, Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Sağlık İl Müdürü Dr. Bayram Kerkez ve Hastane Başhekimi Mustafa Erdoğan'dan bilgi aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet