Skip Navigation Links

İl Milli Eğitim Müdürü Sevgili,Kilis'in Gururu Cansu Yılmaz'ı Tebrik Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili,bronz madalya kazanan Cansu Yılmaz'a altın taktı

İl Milli Eğitim Müdürü Sevgili,Kilis'in Gururu Cansu Yılmaz'ı Tebrik Etti

Spor   A+a-

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, Romanya Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Stefan Rusu& Ioan Popovici Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden Yıldız Kızlar Güreş Milli Takımı sporcusu 40 kiloda Cansu Yılmaz' bronz madalya kazanması nedeniyle tebrik etti.
Sevgili, Ticaret ve Meslek Lisesi öğrencisi olan ve aynı zamanda Yıldız Kızlar Güreş Milli Takım Sporcusu olan Cansu Yılmaz'ı onu güreşe teşvik eden Zeyitçioğlu İlk Okulu Müdiresi Gönül Çelen'i ve Cansu'ya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ticaret ve Meslek Lisesi Müdürü M. Ercan Özer'i makamında ağırladı.
İl Müdürü Sevgili, öğrencinin gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ederek Milli Eğitim Müdürlüğü adına milli sporcuya altın hediye etikten sonra yaptığı konuşmada, "Bu başarı artık bize yetmiyor Cansu, Dünya birinciliği bekliyoruz senden'' dedi.
Sevgili, bu başarının tüm Türkiye'ye örnek olması temennisinde bulundu ve böyle yeteneğe sahip tüm öğrencilerin destekçisi olduğunu belirterek, genç sporcuyu ve okul müdürlerini uğurladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet