Skip Navigation Links

Muhtarlara Yazıcı Ve Mobil Modem Dağıtılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin sınırları içerisinde bulunan 805 mahalle muhtarına yazıcı ve mobil modem dağıtımına başlandı

Muhtarlara Yazıcı Ve Mobil Modem Dağıtılıyor

Adana   A+a-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz geçtiğimiz aylarda muhtarlara veriği sözü yerine getirerek, 805 mahalle muhtarına yazıcı ve mobil modem dağıtılmını başlattı. Dağıtıma, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş başta olmak üzere Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü ve çok sayıda muhtar katıldı.
Hasan Celal Taş burada yaptığı konuşmada, "Öncelikli olarak Nisan ayında yapılan toplantımızda muhtarlarımıza bilgisayar alacağımızı söyleyip, Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz'ın talimatı ile bilgisayarlarımızı dağıtmıştık. Bunun yanı sıra muhtarlarımızın yazıcı ve modem eksikliğini de tamamlayacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü bugün yerine getiriyoruz" dedi.
Muhtarlık binalarının resmi bir bina haline dönüşmesi için çalıştıklarını ifade eden Taş, "İlk etapta 52 muhtarlık binası ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Öte yandan bu yaptığımız dağıtımın hepinize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Taş, köylerde kullanılmayan ilkokulların tahsislerini almak suretiyle buraları çok amaçlı kullanım sahaları yapmak için çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Siyasiler tarafından verilen vaatlerin birçoğunun havada kaldığını ifade eden ve Başkan Kocamaz'ın verdiği sözü bu kadar kısa zamanda yerine getirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, "Başkanımıza çok teşekkür ederiz, her zaman bizim yanımızda oldu ve bize verdiği tüm sözleri yerine getirdi" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet