Skip Navigation Links

Tufan Koleji Tamam ! Üniversite Ne Zaman ?

2006 yılında Dörtyol’un ilk koleji olarak eğitim öğretime başlayan Özel Tufan Koleji kuruluşunun 9. yılına girerken bölgenin

Tufan Koleji Tamam !  Üniversite Ne Zaman ?Web
TV

Eğitim   A+a-

en kapsamlı özel okul kampüsünü açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Tufan Koleji’nin yeni binasında gazetecilerle biraraya gelen Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Tufan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve Tufan, Kolej Genel Müdürü Ali Arslan, Tufan Koleji inşaatını 8 ay gibi kısa sürede tamamlamak başarısını gösteren Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, okulun öğretim yılına hazır olduğunu ve bölgenin en büyük kampüsüyle de örnek olduğunu ifade ettiler.

Tüm ayrıntıların düşünüldüğü, eğitim adına yapılması gerekenlerin fazlasıyla yapıldığı Tufan Koleji bünyesinde bir çok din ve inanca uygun hazırlanmış ibadethaneler de mevcut.

904 öğrenci kapasitesine sahip, 12.580 m2  bahçe içinde 1,530 m2 oturum alanı üzerinde 7,650 m2 kullanım alanında hizmet verecek olan Özel Tufan Koleji Yeni Kolej Kampüsü ile ilgili açıklama yapan Özel Tufan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve Tufan, öncelikle İskenderun Körfezi’ne böylesi görkemli bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti. Münevver Merve Tufan, “başta Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizlere güç ve destek veren öğrenci velileri ile bölge insanına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tufan Koleji Genel Müdürü Ali Arslan da yaptığı konuşmada, kolej bünyesindeki tüm sosyal tesisler ve dersliklerdeki farklılıkları anlatarak şöyle konuştu:   “11 Eylül 2015, Çarşamba günü, saat 14,30’da yarı olimpik bir yüzme havuzu, duşları, kabinleri; tenis kortu, basketbol voleybol sahaları, halı futbol sahası, bahçe satrancı, çocuk parkı, yeşil alanları; 200 kişilik konferans salonu, 2,000 (iki bin) kişilik çok amaçlı salonu, kütüphanesi; Rehberlik, Ölçme Değerlendirme ve etüt odaları, Kantini, Kafeteryası, Yemekhanesi, ibadethanesi, hijyenik mutfağı; 38 dersliği, 4 Laboratuarı, 3 Görsel Sanatlar Atölyesi, 3 Müzik Dersliği, bir Kapalı Beden Eğitimi Salonu; bir soğuk hava deposu, bir sığınağı ile bölgemizin en kapsamlı kolej kampüsünü bölge insanımızın hizmetine sunacağız. Açılış törenimize tüm halkımızı davet ediyorum. Ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için attığımız bu önemli adımda bölge insanımızın da yanımızda olacağına inanıyorum. Tufan Kolejinde çocuklarımız ve gençlerimizin en kaliteli eğitimi alabilmeleri için Anasınıfından 12. sınıfa kadar tüm sınıflarda hafta içi 08.30 – 16,00 ve Cumartesi günleri 08,30 – 13,00 saatleri arasında müfredat derslerine ilave olarak, etütler, sosyal, kültürel ve sportif etkinlik imkanları olacaktır.” dedi.

 

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan da yaptığı konuşmada, topluma olan vefa borçlarını yatırımlarla ödemek durumunda olduklarını belirterek, “eğitim her işin başı. Topluma karşı vefa borcumuzu yatırımlarımızla ödemek durumundayız. İyi ki inşaat işini Uysal Group’a vermişim. Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’a da inşaatı 8 ay gibi kısa bir sürede tamamladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal da yaptığı konuşmada, sıkıntılı geçen süreçte Tufan Şirketler Grubu bünyesindeki Tufan Koleji ve Nursan Şirketler Grubu bünyesindeki İlke Yaşam Hastanesi inşaatlarını yaparak sıkıntılarını atlattığını belirterek, ekonominin büyümesi, istihdam alanlarının artmasına yaptıkları yatırımlarla vesile olan İlyas Keleş ve Osman Tufan’a ayrı ayrı teşekkür etti. 

Tanıtım toplantısının ardından Tufan Koleji binası ve kampus alanı gazetecilere gezdirildi.

 

 

 

Tufan Koleji Tamam !  Üniversite Ne Zaman ? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet