Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Selim Kamacı Suriye'de ki Olayları Kınadı

Ziraat Odası başkanı Selim Kamacı Suriye'den Hataya gelmesi ve kamplarda barınmasının tehlike arz ettiğini söyledi.

Gündem   A+a-

Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı “Demokrasi kavramı adına Suriye güvenlik güçlerine ve sivil halka yapılan hunharca katliamlar cesetlerin parçalanması yanısıra Ortadoğu ve Türkiye’de radikal İslam devletleri kurma idealleri ve fikirlerine sahip Amerika’nın daha sonra yok etmek üzere oluşturduğu silahlı örgütlerin katliamlarına dönüşmüştür.”
 
Ziraat Odası başkanı Selim Kamacı Suriye’den Hataya gelmesi ve kamplarda barınmasının tehlike arz ettiğini söyleyerek “,ülkemiz ve ilimiz açısından tehlike arz etmektedir. Bilindiği üzere son birkaç aydır komşumuz Suriye de her ülkenin yaşayabileceği barışçıl muhalefet mitingleri ile başlayan süreç son günlerde Ortadoğu ve Türkiye’de radikal İslam devletleri kurma idealleri ve fikirlerine sahip Amerikanın daha sonra yok etmek üzere oluşturduğu silahlı örgütlerin katliamlarına dönüşmüştür.
Amerikan ve İsrail merkezli uluslararası kartellerin desteği ile güdümlü basının yönlendirmesi neticesinde kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir. Bunun neticesinde olaylar körüklenmek istenmekte,bölgede bir Alevi-Sünni kardeş kavgasının başlatılması amaçlanmaktadır.
Demokrasi kavramı adına Suriye güvenlik güçlerine ve sivil halka yapılan hunharca katliamlar cesetlerin parçalanması,kaçırılan kızlara tecavüz ettikten sonra öldürülmeleri.
Aleviler ve gayri Müslimlerin erkekleri kılıcınıza,kadınları keyfinize, çocukları size mubahtır.Fetva ve nidaları ile işlenen cinayetler akabinde,destekçilerine övünerek göstermek üzere toplu mezarların oluşturulması gibi insanlık dışı faaliyetler ile devam eden süreç halkımızı tedirgin etmektedir.
Türkiye’ye gidin size ev ,iş ,tarla verilecek vaadi ile sığınma ve korunma adı altında binlerce kandırılmış aileler ve bu aileler arasına saklanmış binlerce caninin Suriye’den Hataya gelmesi ve kamplarda barınması,ülkemiz ve ilimiz açısından tehlike arz etmektedir.
Bu canilerin destek aldıkları ülkeler hizmet ettikleri görüşler incelendiğinde Amerikanın piyon ülkeleri başta Suudi Arabistan, Katar,(Lübnan Hariri),Ürdün,Irak gibi demokrasiyi içlerine sindirmemiş ülkeler oldukları.
Örgütlere bakıldığında ise Müslüman kardeşler örgütü El Kaide,Türkiye Hizbullahı,Tevhit gibi örgütler oldukları görülmektedir.
Bu kişilerin ülkelerinde işledikleri cinayet şekilleri ile saydığımız örgütlerin işledikleri cinayet şeklinin aynı kin ve nefreti taşıdığı birbirlerine benzerliği görülebilir.
Farkında olmadan Amerikanın bölgeyi bölme ve nifak politikasına hizmet ettikleri gibi karanlık ideallerini,hayallerini gerçekleştirmeye yönelik çabaları tehlikenin boyutlarını arttırmaktadır.
Terörden en fazla muzdarip olmuş ve binlerce şehit vermiş ülkemiz ve halkımız açısından
Bu sürecin devamında ordumuz güvenlik güçleri ve yetkililerimizin duygusal hislerden ziyade mantıklı ve dikkatli yaklaşımları önem arz etmektedir.
Zira bu canilerin şu anda bulundukları kamplardan kaçmaları ve yasadışı terör örgütleri tarafından kullanılmaları basit olacaktır.
Suçlu oldukları için Ülkelerine evlerine gidemeyecek olmaları kafalarında mevcut yanlış idealleri dini ve mezhebi ayrımcı düşüncelerini ülkemizde sürdürmeleri ve bu uğurda ölmeyi ve öldürmeyi göze almaları basit olacaktır.
Bu da örgütlerin ulusal ve uluslar arası terörizme yandaş sağlamalarını kolaylaştırmış olacaktır.
Ülkemizde daimi tutunabilmek,desteklenmek adına yetkililerimize her türlü yalan ve acıtasyon ile dini istismar yapmaları ayrı bir endişedir.
Büyük ve güçlü bir devlet yapısına sahip olan ülkemizin insani yardımlara açık olması bir gereklilik ve görevdir.
Ancak;barış ve hoşgörü kenti olarak anılan ilimizin,insani yardımları suiistimal edecek caniler tarafından nifak ve cehennem kentine dönüşmesini istemiyoruz.
Suriye’de yanan ateşin bize sıçramadan biran önce sönmesini diliyoruz.”
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar