Skip Navigation Links

Yusuf Cinel'den Duygulu Veda

Yaklaşık 4 yıla yakın İskenderun Emniyet Müdür'ü olarak, İskenderun'a hizmet eden Yusuf Cinel, 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak İstanbul'a müfettiş olar

Gündem   A+a-

Yusuf Cinel’den Duygulu Veda
 
Yaklaşık 4 yıla yakın İskenderun Emniyet Müdür’ü olarak, İskenderun’a hizmet eden Yusuf Cinel, 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak İstanbul’a müfettiş olarak atandı.
 
İskenderun ve Hatay merkezde önemli başarıların altına imza atan Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, olaylara bakış açısı ve halkın huzur ve güvenliğini sağlamadaki başarısıyla terfiyi genç yaşta hak etti.
İskenderun Emniyet Müdürlüğünden sonra Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı İskenderun, Belen, Dörtyol ve Erzin’in koordinatör müdürü olarak görev yapan Yusuf Cinel, 1 Sınıf Emniyet Müdürü olarak İstanbul’da müfettiş olarak ataması gerçekleşti.
İskenderun Petek Cafe’de düzenlediği kahvaltıda gazetecilerle vedalaşan Yusuf Cinel, duygu dolu bir konuşma yaptı. Veda konuşmalarının her zaman duygu yüklü olduğuna dikkat çeken Cinel şöyle konuştu:
“Yaklaşık 4 yıl İskenderun’a hizmet ettik. Yoğun bir şekilde çalıştık, burada ki görevin ağırlığıyla beraber arkadaşlarımızı da yorduk. 4 yıl içerisinde başarılı bir çalışma yaptığımıza inanıyorum. Burada İskenderun halkının da bize çok büyük katkıları olmuştur bize yardımcı olmuşlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince buranın huzur ve güvenliğiyle ilgili iyi bir çalışma yaptığımıza inanıyorum. Devlet memuruyum son atamalarda döneminde 1. sınıf emniyet müdürü oldum. Dolayısıyla buradan ayrılmamız gerekiyor. Görev yaptığımız süre zarfı içerisinde, saygıdeğer İskenderun halkının bize yaptığı teveccühten, yardımdan ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Umarım diğer arkadaşlar da bu başarılı çalışmaları devam ettirirler, ettireceklerine de inanıyorum. Bundan sonra İstanbul’da görev yapacağız. Muhtemelen müfettiş olarak görev yapacağım. “
 



Emniyet Müdürü Yusuf Cinel Veda 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet