Skip Navigation Links

Şahinbey'in Yaz Spor Okullarından 802 Sporcu Mezun Oldu

Şahinbey Belediyesi tarafından, gençlerin tatil zamanlarını verimli geçirebilmesi için açılan Yaz Spor Okulları eğitimleri tamamlandı

Şahinbey'in Yaz Spor Okullarından 802 Sporcu Mezun Oldu

Spor   A+a-

Yaz Spor Okulları'nda 9 farklı branşta eğitim gören 805 öğrenci kendileri için düzenlenen mezuniyet töreninde sertifikalarını aldı.
Akkent Spor Köyü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Canan Candemir Çelik, Serpil Kavrak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve spor okullarında eğitim gören sporcularla aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Şahinbey Belediyesi Karate Takımı'nın yaptığı gösteriyle devam etti. Törende Guinness rekorlar kitabına girmek için başvuran Gül Hanım'da tersin ip atlayarak küçük bir gösteri yaptı. Gül Hanım 30 saniyede yaklaşık 200 ters ip atlayarak izleyenlerden büyük alkış topladı.
MİLLETVEKİLİ ERDOĞAN: "GENÇLERİMİZ BAYRAĞINIZA, ÜLKENİZE SAHİP ÇIKIN"
Törende konuşan Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediyesi'nin 22 bin lisanslı sporcusu olduğunu hatırlatarak, "AK Partili Belediyelerin ve AK Parti Hükümeti olarak 13 yılda ülkemizin tamamına kazandırdığı bu değerler milletimiz için. Gençlerimiz bayrağınıza sahip çıkın, ülkenize sahip çıkın. Kendinizi sporda da eğitimde de geliştirin. Bu ülkenin en iyi yöneticileri siz olacaksınız. Bizler çalışarak sizlerin geleceğini hazırlıyoruz ve hazırlamaya devam edeceğiz. Ben burada bir spor okulu oluşturan ve Gaziantep'in en büyük parkı olan Yeşilvadi'yi kazandıran Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.
CANDEMİR ÇELİK: "BÜTÜN GENÇLERİMİZ VE HALKIMIZLA SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI YAŞIYORUZ"
Milletvekili Candemir Çelik ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür etti. Şahinbey'de AK Parti belediyeciliği anlayışının her yerde görüldüğünü söyleyen Milletvekili Candemir Çelik, "Bütün gençlerimizle, bütün halkımızla sosyal belediyecilik anlayışını yaşıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak sporu şehrimizin her alanına yerleştirmemiz lazım. Gençlerimizin geleceğine ufuk çizmek için onlara istikamet çizmek için, onları Türkiye'nin gerçek mimarları yapmak için, 2023 hedeflerini gerçekleştirecek gençleri yetiştirmek için, işte AK Parti belediyelerinin böylesine önemli ve kıymetli hizmetleri var. Emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU: "ÇOK SAYIDA TESİSİMİZDE BİNLERCE KİŞİ SPOR YAPIYOR"
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Şahinbey Belediyesi olarak spora ve sporcuya ayrı bir önem ve destek verdiklerini söyleyerek şöyle konuştu:
"Spor gerçekten düzenli, disiplinli ve sağlıklı bir hayat yaşamak için çok önemli. Küçüklükten başlayarak ölünceye kadar muhakkak spor yapmak lazım. Gençlerimize kazandıracağımız spor alışkanlığı, sporu hayatımızın bir parçası yapmak gerçekten çok önemli. Kötü alışkanlıklardan uzak kalmak adına da spor yapılması ve çevremizdekilerin spora özendirilmesi gerekiyor. Sadece kilo vermek için değil zinde kalmak ve sağlıklı bir düşünce yapısına ulaşmak içinde spor yapılmalı. Birçok tesisimizde binlerce vatandaşımızın spor yapmasını sağlıyoruz. Yine belediyemizin spor kulübünde de profesyonel sporcularımız var. 1. Ligde mücadele eden voleybol takımımız var. Yine Süper Lig'de mücadele eden masa tenisi takımımız var ve 1. Ligde şehrimizi temsil eden Ampute futbol takımımız var. Gençlerimizin yaz tatillerini daha verimli geçirmesi adına açtığımız Yaz Spor Okulları'na yüzlerce gencimiz katıldı. Bu mezuniyet töreninde mezun olacak çocuklarımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum."
Konuşmaların ardından her branştaki sporcular ayrı ayrı çağrılarak sertifikaları verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet