Skip Navigation Links

İşadamlarından belediyeye destek yağıyor

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, kentin sorunlarının çözümünde işadamlarının desteğine ihtiyaç olduğunu ve bir çok işadamından sözler al

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, kentin sorunlarının çözümünde işadamlarının desteğine ihtiyaç olduğunu ve bir çok işadamından sözler aldığını söyledi.
İskenderun Belediyesi’nin hizmet üretirken aynı zamanda büyük meblağlarda borç ödemek durumunda kaldığını belirten Başkan Civelek, eski bit pazarı yerinin Tosyalı Holding tarafından altı otopark üstü park olarak düzenleneceğini, Deniz Ticaret Odası’nın ise E 91 yolu üzerindeki köprü, sahilde bulunan Deniz Feneri’nin bulunduğu alandaki boşluğa anıtı Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın, İbrahim İnal Hastanesi olarak bilinen binanın da İşadamı İbrahim Çebişçi’nin yapmayı taahhüt ettiğini söyledi.
İskenderun’un tüm kurum ve kuruluşlarla barışık bir şekilde büyümesinin önemine işaret eden Civelek, çok önemli projelerin yakında hayata geçeceğine de vurgu yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet