Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Protokol Bu Gecede Buluşacak

Yerel Yönetimleri İzleme Derneğinin tanışma gecesinde, mülki ve askeri erkan ile belediye başkanları ve yatırımcı işadamlarına plaket takdim edilecek.

Gündem   A+a-

Yerel Yönetimleri İzleme Derneğinin tanışma gecesinde, mülki ve askeri erkan ile belediye başkanları ve yatırımcı işadamlarına plaket takdim edilecek…

Merkezi İskenderun olan ve yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yerel Yönetimleri İzleme Derneği, Erzin’den Arsuz’a kadar olan bölgede görev yapan Kaymakamlar, Belediye Başkanları ile yatırımcı iş adamlarını dayanışma gecesinde bir araya getiriyor.
18 Haziran Cuma akşamı (yarın) Güralp Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek geceye katılımın yoğun olması bekleniyor. Dernek başkanı Veysel Cıncık, Adalet Bakanı Sn. Sadullah Ergin’in de davetli olduğu gecede, bölgemiz A protokolü ve yatırımcı iş adamlarımızın bir araya geleceğini ifade ederek; “Gecenin organizasyonunu yaklaşık 2 ay önceden hazırlamaya başlamıştık. Ancak bölgemizde son haftalarda üst üste meydana gelen üzücü olaylar nedeniyle, gecenin konseptinde değişiklik yaptık. Amacımız, Yurt genelinde teşkilatlanma çalışmaları devam eden Yerel Yönetimleri İzleme Derneğini tanıtmaktır” dedi.
Gecede plaketlerin verileceğini de kaydeden Cincık; “Tanışma gecemizde, Sn. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Hatay Valisi Sn. M. Celalettin Lekesiz başta olmak üzere, Arsuz’dan Erzin’e kadar olan bölgede görev yapan Mülki ve Askeri Erkan ile Belediye Başkanlarımız ve önemli yatırımları hayata geçiren iş adamlarımıza plaket takdimi yapacağız” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar