Skip Navigation Links

GTO'dan 30 Ağustos Kutlaması

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener,30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıldönümünü kutladı

GTO'dan 30 Ağustos Kutlaması

Gündem   A+a-

Başkanlar, yayımladıkları mesajda, birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği şu günlerde Zafer Bayramı'nın farklı bir anlam kazandığını ifade etti. Başkanlar, tarihe altın harflerle yazılan başarıları geride bırakan Türk halkının yeni zaferleri ekonomide göstermek zorunda olduğuna dikkati çekti. Türkiye Cumhuriyeti'nin her alanda büyük zaferlere imza atacak güce sahip olduğunu ifade eden Başkanlar, şöyle devam etti:
"30 Ağustos kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Dün olduğu gibi bugün de topraklarımıza göz dikenler gereken cevabı alacaktır. Böylesi bir tarihi gururla yaşıyor ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyoruz."
Birlik ve beraberlikle ülkenin ileriye taşınacağını vurgulayan Başkanlar, iş dünyası olarak Atatürk'ün "Türkiye'mizi layık olduğu seviyeye yükseltebilmek için mutlaka ekonomimize birinci derecede önem vermek mecburiyetindeyiz" sözünü önemsediklerini ve yola bu düşünceyle devam ettiklerini kaydetti.
Bartık ve Yener, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet