Skip Navigation Links

'Her şey halkımız için'

İskenderun Belediyesi ve Bankalar mutabakata vardı: 'Her şey halkımız için'

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi ve Bankalar mutabakata vardı:
 
“Her şey halkımız için”
 
İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda, İskenderun Belediyesi ve bankalar arasında su ücretlerinin tahsil edilmesi ile ilgili protokol imzalandı.
Protokol imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Safa Boran ve Emin Dönmezer, İskenderun Belediyesi Muhasebe Müdürü Halim Öztaş ve İskenderun’daki tüm banka temsilcileri katıldı.
İmza törenin de kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Her şey İskenderun Halkı için. Kentimize sahip çıkmak hepimizin en büyük görevi. Bu sebeple bugün burada toplandık. İstiyoruz ki artık vatandaşımız Belediyeye kadar yorulmadan su borçlarını bankalar nezdinde ödeyebilsinler.
 
İster bankaya giderek öderler isterlerse de internetten halledebilir. Bu şekilde vatandaşlarımız hem zamandan kazanmış olur hem de belediyeye kadar gelmek zorunda kalmazlar. Bu sebeple siz değerli banka temsilcileri ile geçen zaman içerisinde yapmış olduğumuz protokol anlaşmasını sizlerinde huzurunda tekrar edip imzalamak istiyoruz. Şimdilik sadece su ücretlerinin tahsili başladık. Daha sonra emlak ve diğer borçların tahsili ile ilgili de sizlerle bir araya geleceğiz” dedi.
Başkan Civelek’in konuşmasının ardından düzenlenen protokol yeniden banka temsilcileri önünde tekrarlandı ve tahsilat günü hariç 3. iş günü içerisinde bankalara ödenen borçların İskenderun Belediyesi hesabına geçirilmesi yönünde banka temsilcileri mutabakata varıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet